ADANA'DA NE ŞİŞ YANDI, NE DE KEBAP (0-0)

02/11/2019
02
KAS
2019

TFF 1. Ligin 10. Haftasında Boluspor Adanaspor ile deplasmanda karşılaştı. Son iki haftada kazandığı 2 maçla 6 puanın morali ile sahaya çıkan kırmızı beyazlılar zorlu mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

Boluspor sahaya Hakan Canbazoğlu, İsmail, Cumali, Melih, Poepon, Samican, Hakan Arslan, Nascimento, Hayrullah, Ümit, Mustafa Durak onbiri ile çıktı. Teknik direktör Osman Özköylü sakatlığı süren Bilal Kısa’nın yerine Samican’a şans verdi.

Ümit Kurt ise Billa Kısa’nın yokluğunda sahaya kaptan olarak çıktı. Maça konuk ekip iyi başlarken 6. Dakikada Ronei’nin vuruşunda kaleci Hakan Canbazoğlu güzel bir kurtarışla ev sahibi ekibe gol şansı vermedi.

Bu dakikadan sonra Boluspor topa daha çok sahip olurken, ekibimizde 27. dakikada Mustafa Durak kaleci Goran ile karşı karşıya kaldı ancak tecrübeli file bekçisi Mustafa Durak’a gol şansı vermedi. Yine ilk yarıda ekibimizin mutlak bir penaltısı maçın orta hakemi Kutluhan Bilgiç tarafından es geçildi.

İlk devrenin son bölümlerinde Mustafa Durak kaleyi yoklasa da eşitlik bozulmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.  

 

Boluspor ikinci yarıya Samican Mustafa Eskihellaç değişikliği ile başladı.  Bu devreye iki takımda hareketli başlarken taraflar orta sahayı daha rahat geçseler de etkili gol şansı bulamadılar. Ekibimizde Hakan Arslan’ın 55’inci dakikada kullandığı serbest vuruşta ev sahibi ekibin kalecisi Goran yine Boluspor’a gol şansı vermedi.

77. dakikada ev sahibi ekipte Ahmet Dereli kalecimiz Hakan ile karşı karşıya gelirken sol ayağı ile çektiği şut yandan auta gitti.   

Boluspor’da Mutlu Güler ve Burak Bekaroğlu oyuna sonradan dahil olurken 2. Devrenin ortalarında ev sahibi ekip Adanaspor rakip kalede daha etkin olan taraftı. Bu pozisyonlardan sonuç alamayan Adana ekibinin kalesini 87. dakikada yoklayan Poepon topu kaleciye nişanlayınca ekibimiz önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

Maçın kalan bölümlerinde gol olmayınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Boluspor 8 olan puanını 9’a çıkarttı. Adanaspor  ise puanını 8 puan yükseldi. Kırmızı beyazlılar 11. Hafta maçını Bursaspor ile Bolu Atatürk stadyumunda oynayacak. Mücadele Pazar günü 16.30’da başlayacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.