HALI SAHALAR "HAKLI OLARAK" AÇILMAYI BEKLİYOR

10/01/2021
10
OCA
2021

Koronavirüs nedeniyle uzun süredir kapalı olan Halı Sahalar haklı açılmayı bekliyor.

Türkiye'de en kalabalık spor kitlelerine hitap eden, futbolun dışında sosyal aktive merkezlerinden olan Halı Sahalar 10 aydır kapalı olan halı sahalar artık açılmayı bekliyor. Yüzlerce işletmeci binlerce çalışanı olan Halı Sahalar, ortalama 1500 metre kare alanları ile spor salonlarından daha güvenli ortam olmalarına rağmen henüz açılamadılar. 

"GENİŞ ALANLARLA BİZ HER TÜRLÜ  HAZIRIZ"

200'den fazla lisanslı sporcusu olan Bolu'da spor tesislerinin öncülüğünü yapan Soysal Spor kompleksinin sahibi Bülent Soysal yaptığı açıklamada "Uzun süredir kapalı durumdayız. Bir çok alanda spor yapılırken, tüm tedbirlerimizle bizde açılmaya hazırız.  Artık yavaş yavaş normale dönmek istiyoruz" dedi. 

"GENÇLERİMİZ, SPORCULARIMIZ SAHALARA DÖNMEK İSTİYOR VE BEKLİYOR"

Sporcularının sokaklarda spor yaptıklarının altını çizen Soysal "O kadar geniş alanlara sahibiz ki neredeyse buna rağmen 10 aydır kapalıyız. Gençlerimiz, sporcularımız, çocuklarımız artık sahalara dönmek istiyor. 1 milyon dolarlık yatırım yaptık sırf çocuklarımız spor yapsın diye. 100 metrekarelik spor salonları açıkken 1 beşyüz metre karelik alanlara sahip halı sahaların kapalı kalması elimizi zorlaştırıyor" dedi.             

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.