Zorlu maç öncesi Karşıyaka'da, OHAL ilan edildi

07/02/2012
07
ŞUB
2012

Lider takipçisi Kasımpaşa'yla karşılaşacak olan Karşıyaka'da, olağanüstü hal ilan edildi. Yönetim, olay çıkmaması için taraftarları uyarırken, teknik heyet de futbolcularla sık sık toplantı yapıyor. ,

 

 

 

Bank Asya 1.Lig'de oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanan Karşıyaka, gözünü Kasımpaşa'ya dikti. Üst üste oynadığı Adana, Göztepe ve Elazığspor karşılaşmalarında zafere uzanan Yeşil-Kırmızılılar, çıkışını sürdürmek istiyor. Son yıllarda Kasımpaşa'yla oynadığı maçların olaylı geçmesi üzerine yönetim, taraftarlara seslenirken, "İstikrarın yakalandığı dönemde sakın ceza almayalım" uyarısında bulundu. İki takımın ligde bulundukların konumun yanı sıra 2008-2009'da Ankara'da oynanan Play-Off finalinin bir hayli olaylı geçmesi, geçen sezon İzmir'deki kupa maçının Karşıyaka'nın iradesi dışında emniyet nedeniyle Atatürk Stadı'na alınması, İstanbul'daki lig randevusunda yaşananlar tansiyonu yükseltiyor. İki takımın taraftarları sanal ortamda söz düellosuna şimdiden başlarken, Karşıyaka cephesinde sürekli sağduyu çağrıları da yapılıyor.

Emniyet özel önlem alacak

Her şeye rağmen taraftarlarının bilinçli davranacağını belirten Karşıyaka İkinci Başkanı Nazım Torbaoğlu, "Bilet fiyatlarını indirdik, takımımız iyi gidiyor. Her şey bu kadar güzel giderken, herhangi bir kötü durum yaşanacağına inanmıyorum" dedi. Yeşil-Kırmızılı takımın teknik patronu Mustafa Uğur da oyuncularıyla sık sık görüşüp, uyarılarda bulunuyor. Başarılı çalıştırıcı, "Alınan galibiyetler kimseyi şımartmasın. Önümüzde daha çok maç var. Aynı ciddiyet ve disiplinle Kasımpaşa karşısına çıkmalıyız" diyor. Öte yandan emniyet, olay çıkmaması için stat çevresinde ve kent girişinde özel önlemler alacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.