"Zorlu bir maç bizi bekliyor"

05/11/2013
05
KAS
2013

Boluspor maçı öncesi dün Bolu'da kampa giren Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, çarşamba günü oynayacakları Boluspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sözeri, antrenman öncesi yaptığı açıklamada “Boluspor, geçtiğimiz hafta Mersin İdmanyurdu gibi zor bir deplasmandan puanla döndü. Galibiyeti kaçırdığı zamanlar bile oldu. O yüzden çok zorlu bir maç bizi bekliyor” dedi.  

 

Boluspor maçı öncesi kampa giren Orduspor, dün öğleden sonra yaptığı ter idmanıyla Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Antrenmana düz koşuyla başlayan oyuncular, açma germe hareketlerinden sonra 5’e 2 oynadı. Antrenmanın diğer bölümünde ise teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde yarım saha taktiksel çalışma yaptı. Antrenmanı yarım saha çift kale maçla tamamlayan mor-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

 

ZORLU BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Çok zorlu bir maç bizi bekliyor diyen Sözeri  “Boluspor’la bugün zorlu bir maç oynayacağız. Bizim her maçımız zorlu. Her maçın önem derecesi aynı bizim için. Final, final bakıyoruz her maça. Bu güne kadarda hep öyle geldik. Özellikle Boluspor, geçtiğimiz hafta Mersin İdmanyurdu gibi zor bir deplasmandan puanla döndü. Galibiyeti kaçırdığı zamanlar bile oldu. O yüzden çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Seyredenler için keyifli, iştahlı bir maç olacağını düşünüyorum. Gelenlere inşallah güzel bir maç izletip hak edenin kazanacağı bir maç izleriz” ifadelerini kullandı. 

 

3 SAKAT OYUNCUMUZ VAR

Rakiplerimiz bizleri nasıl analiz ediyorsa bizde rakiplerimizi analiz ediyoruz diyen Erkan Sözeri “Her takımın analizi yapıyoruz biz. Onları oyuncularımıza anlatıyoruz. Şuanda burada Boluspor’un eksiklerini söylemek pek doğru olmaz. Ama nasıl rakipler bizi analiz ediyorsa bizde rakiplerimizi analiz ediyoruz. Ama şunu çok iyi biliyoruz. Boluspor, çok genç, koşan ve arzulu ve istekli bir takım. Bugünde öyle iştahlı bir takımla oynayacağımızın da bilinci içersindeyiz. Takımımızda cezalı oyuncumuz yok. Sakat olarak, Ufukhan, Eren ve Ufuk olarak 3 sakat oyuncumuz var” şeklinde konuştu.

 

1 HAFTA 3 MAÇ OYNAMAK ZOR 

Bir hafta 3 maç oynamak her takım için zor diyen tecrübeli teknik adam Erkan Sözeri “Bir hafta 3 maç oynamak her takım için zor. Ama biz profesyoneliz, oyuncularımızda profesyonel. Her takım aynı şartlarda

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.