"ZİRVE YÜRÜYÜŞÜMÜZ HIZLA DEVAM EDİYOR"

28/03/2023
28
MAR
2023

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sahasında önemli puan ortalaması tutturan Boluspor'a karşı aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Hak ederek aldıkları farklı galibiyetin önemli olduğuna anlatan Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Tabii ki bu galibiyeti buraya gelmek isteyip gelemeyen, ekranı başında seyreden taraftarımıza armağan etmek istiyorum. Maçı 5-1 kazandık. Deplasmanda 3 puanın dışında farklı kazanılması da bu ligin en güçlü şampiyon adayı olduğumuzun göstergesi. Geride 540 dakikamız var. Şu an baktığımızda en çok gol atan, en çok şut atan, en çok ceza sahasına giriş yapan çok güçlü takımız. Bunları devam ettirmek zorundayız. 16 maçtır kaybetmiyoruz. Zirve yürüyüşümüz hızlı bir şekilde devam ediyor."

1 yorum yapılmış

  • Umudum14 28 Mart 2023 • 21:03

    Kazanırsınız yada kaybedersiniz sonuçta bir müsabaka Siz önce delikanlı olmayı öğrenin insanlıktan nasibini alamayan sadece şiddet tahrik ve taciz üretmetmeye çalışan zavallılarsınız Sende zerrekadar sadakat olsaydı şimdi Altınordu da olman gerekiyordu onun sayedinde pirim yapıp sağın solun bayrağını sallamaya çalışan Hüseyin Eroğlu O stat ta çıkan olayların yegane sorumlusu sensin

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.