YUSUF EMRE TARAFTARDAN NE İSTEDİ?

28/03/2018
28
MAR
2018

Boluspor kaptanı genç yaşına rağmen üstlenmiş olduğu sorumluluğun bilinciyle, en kötü play-off’a kaldığımızda, geçen seneden daha fazla şansımız olduğunu belirterek, son haftaya kadar taraftarlardan sabırla takımlarına destek vermelerini istedi. Yusuf Emre Boluspor'un resmi dergisine konuştu.

ALTYAPIYA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE BAŞLADIM


Aslen Kırşehirli’yim ama doğma – büyüme Ankaralıyım. İlkokul 4. Sınıfta okul takımında futbol oynamaya başladım. Ailem de beni sürekli destekledi, okul ve eğitimimi aksatmadan spor ile ilgilenmemi sürekli teşvik ettiler. Okul takımında oynarken Ankara’daki müsabakalarda Gençlerbirliği Kulübü turnuvalarda beni izleyerek beğenmiş ve daha sonra kendi altyapısına kazandırmak istedi. Ailemin de buna sıcak bakması sonucu Gençlerbirliği altyapısına başlamış oldum.

2010’DA PROFESYONEL OLDUM


2002’de Gençlerbirliği altyapısında başlayan futbol serüvenim 2010’da profesyonelliğe attığım adımla süregeldi. Oradadaki hocamız Thomas Doll altyapı maçlarını izlerken beni Gençlerbirliği A takımı antrenmanlarına almaya başladı. A takımda kupa maçlarında forma şansı bulmaya başladım, aynı Boluspor’daki Burak kardeşim gibi. Daha sonra Ankara’da 1 sene Hacettepe takımında kiralık olarak oynadım. Boluspor’a gelmemi sağlayan o zaman Boluspor’un teknik direktörlüğünü yapan Özcan Bizati hocamız oldu.

U21 MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİM


Gençlerbirliği’nde 6-7 tane değişik hocayla çalıştım. A takımında 4 sene kaldım, arada yarım sezon tekrar bir Hacettepe maceram olmuştu. Süper Lig’de bir dönem oynadım, Şifo Mehmet hocamız bana çok şans vermişti. Onun zamanında genç yaşımda Süper Lig’de bir 15 maç oynadım, orada ismim duyulmaya başladı. Daha sonra U 21 Milli Takımı’na gittim. 4 maçlık bir milli takım serüveni vardı U 21 Dünya Kupası maçlarına gidebilmek için. Daha sonra bir sakatlık yaşadım ve Dünya Kupası’na gidemedim. Aşil tendonumdaki sakatlık sebebiyle 3 aya yakın süre futboldan uzak kaldım.

BOLUSPOR’A GELMEMİ ÖZCAN BİZATİ HOCAM İSTEDİ


Özcan Bizati hoca Denizlispor’dayken de beni istemişti, Boluspor’da bu mümkün oldu. Onun isteğiyle Boluspor’da oynamaya başladım. Burada Bolu’da daha fazla forma şansına sahip olabileceğimi düşünerek, oynayabileceğimi hissederek Özcan hocanın isteğiyle, ayrıca o sıralar birçok kulüpten teklif almama karşın Boluspor’u tercih ettim. Boluspor’da Özkan Karabulut oynuyordu, Atabey gelmişti Boluspor’a ve Gençlerbirliği’nden Bolu’ya gelen bu oyuncular hep Bolu için olumlu konuştular. Ben de burayı tercih ettim. 3 sene önce 2015’te önce kiralık geldim, o dönem Savaş Abak dönemiydi Boluspor’da. Amacım Boluspor’da kiralık olarak gelip, burada başarılı olarak bir üst lige gidebilmeyi hedeflemiştim. O sene takım olarak başarılı olamadık fakat ben kendi adıma o sezon sürekli oynadım.

ALTYAPIDAN ÇIKTIĞIMIZ İÇİN ŞANSIMIZ OLDUĞUNU PEK DÜŞÜNMEDİK


Sonra Gençlerbirliği’ne döndüm, başımızda İbrahim Üzülmez vardı, beni kadroda tutmayı düşündü. Fakat biz orada altyapıdan çıktığımız için şansımızın pek olduğunu düşünmüyorduk. Kendi takımının altyapısından çıkan bir futbolcunun kadroda yer bulma şansı her zaman azdır. Ne yazık ki bu her takımda vard

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.