YURT DIŞINDA, TÜRKİYE'DE, FIRSAT BULDUKÇA BOLU'DA

03/01/2023
03
OCA
2023

Başkanlığında Türk ve Dünya Cimnastiğinde son yıllarda en büyük atılımı gerçekleştiren Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı eski milli sporcumuz Suat Çelen her yere yetişiyor. Başarılı spor adamı Çelen yurt dışında hem yarışmaları takip ediyor, hem de çalışmalarını yürütürken ülke sınırları içinde hemen hemen her ile giderek önemli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Vakit buldukça memleketi Bolu'da hemen hemen her kapıyı çalan başarılı spor adamı en son Valimiz Sayın Erkan Kılıç'ı ziyaret etti. Beraberinde ki heyet ile birlikte Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette çalımalar hakkında Vali Erkan Kılıç ile bilgi alışverişinde bulunan başkan Suat Çelen için Bolu Valiliğinden ziyaret ile ilglili bir mesaj yayınlandı. 

Yapılan açıklamada "Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı hemşehrimiz Suat Çelen, Federasyon As Başkanları Cumhur Özçelik ve Prof.Dr. Hasan Birol Yalçın, Bolu Cimnastik Spor Kulübü Başkanı Saip Garipoğlu ile Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Valimiz Sayın Erkan Kılıç'ı ziyaret ettiler" ifadelerine yer verildi. 

VALİ KILIÇ'A FORMA HEDİYESİ

Ziyarette Vali Kılıç'a  Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat çelen tarafından Cimnastik Federasyonu forması hediye edildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.