Yönetim içinde derin savaş

05/12/2013
05
ARA
2013

Boluspor yönetim kurulundan iki kişinin geçtiğimiz günlerde yönetim kurulundaki görevlerinden istifa ettikleri ortaya çıktı. Başkan Yardımcısı Ahmet Ardıhan ve Seçkin Kavarna’nın yönetim kurulundaki görevlerinden istifa ettiği ancak devre arasına kadar yönetim kurulunda sade yönetici olarak görev yapmaya devam edecekleri ifade edildi.  

Şampiyon Gazetesi’nin edindiği bilgiye göre, kriz Hakan Kalafatoğlu’nun ikinci defa yönetim kurulunda görev almasıyla başladı. Genel Kaptan olarak göreve başlayan Kalafatoğlu ile Seçkin Kavarna ve Ahmet Ardıhan arasında soğuk rüzgarlar esti. Yönetimde dengeleri sağlayamayan Mehmet İnceayan, yaşanan bu sıkıntıyı da engellemeyince ilk önce Seçkin Kavarna yönetim kurulundaki görevinden istifa ettiğini ancak yönetici olarak göreve devam edeceği yönünde dilekçe verdi. 

RESTLEŞTİLER

Hakan Kalafatoğlu’nun genel kaptan olarak göreve gelmesiyle Ahmet Ardıhan arasında tesislerde tartışma yaşandı. Kulüp içerisinde yaşanan bir olay üzerine sözlü tartışmaya başlayan Kalafatoğlu ve Ardıhan sert sözlerle Başkan Mehmet İnceayan’ın önünde restleştiler. Ahmet Ardıhan yaşanan bu olaydan sonra tesislerden ayrılarak başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini söyledi. Bu istifa kamuoyundan saklandı ancak kulaktan kulağa da yayılmaya başladı. 

Bir süre sonra da Hakan Kalafatoğlu’da yönetim kurulundan tamamen istifa etmişti.  

www.ozgurbolu.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.