YÖNETİM GENÇ VE YETENEKLİ OYUNCU AVINA ÇIKACAK

21/06/2023
21
HAZ
2023

Boluspor'da başkan Savaş Abak ve ekibinin üstünde ısrarla durduğu alt yapı ve genç yetenekler için yurt içi ve yurt dışı geniş kapsamlı bir çalışma başlatılıyor. Ekibimizde özellikle süper lig ekiplerinin u18 ve U-19 takımlarındaki gençler takip edilecek, yurt dışında ise alt yapıdan görevlendirilecek iki isim genç ve yetenekli oyuncu peşine düşecek.

Artan futbolcu maliyetleri bir çok kulübü alt yapıya ve gençlere zorlarken Boluspor'da bu doğrultuda çalışmalarına başladı. Göreve geldikten sonra ilk olarak A takım ile birlikte alt yapı tesislerini ve halı sahaları elden geçiren kırmızı beyazlı yöneticiler, bu tesisler ile birlikte kurtuluşun alt yapı olması için harekete geçtiler. Başkan Abak'ın talimatları ile yurt dışında oyuncu taraması için mini bir scout ekibi kuran Boluspor'da alt yapıdan iki antrenör yurt dışında genç ve yetenekli oyuncu tarayacak. BU proje için tüm maddi olanaklarını zorlayacak olan Boluspor ayrıca süper lig ekiplerinin alt yapılarında yetişmiş ve A takımda düşünülmeyen oyuncularıda radarına alacak.  

ÖZ KAYNAKLAR VE GENÇ YETENEKLER

Bu iki proje ile birlikte kendi alt yapısından A takıma eskiye oranla daha çok oyuncu kazandırmayı amaçlayan ekibimiz, öz kaynaklarına ve yeni yeteneklere daha çok şans vererek Emre Kılınç, Cengiz Umut Meraş, Naby Ouare ve Samat Akaydın gibi Boluspor patentli yeni yetenekleri kazanmaya çalışacak.     

2 yorum yapılmış

  • Muammerzer 21 Haziran 2023 • 23:56

    Yerinde bir karar.Insallah çıkcak yetenekler bulunur.

  • YCEL 22 Haziran 2023 • 11:44

    Yıllardır yapılması gereken. Geçmişte süperligdeyken Gençlerbirliğinden de önce bu işi yapan tek takımdık. Rahmetli İlhan Cavcav Gençlerbirliğini bu şekilde ayakta tuttu. Mutlaka Boluspor bunu yapmalı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.