Yönetim emniyet ve taraftar bir araya geldi

04/09/2013
04
EYL
2013

2013-2014 sezonunda sportif başarının yanında taraftar ilişkilerinde de önemli adımlar atmayı hedefleyen Boluspor kulübü, taraf ve polisleri bir araya getirdi. Başkan Mehmet İnceayan, Başkan Vekili Cavit Demir, Genel Sekreter Sinan Barut ve Tesisler As Başkanımız İlker Aktaş, bugün kulüp binasında emniyet mensupları ve taraftar temsilcileri ile bir araya geldi. Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Başaran ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Osman Kutlu Balak'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği ve 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği temsilcileri de katıldı.

Başkan Mehmet İnceayan, kötü tezahürat nedeniyle kulübün ceza alma olasılığının olduğunu belirterek, "Taraftarlarımızın tezahüratları sonrasında kulübümüze ceza geliyor. Taraftarlarımız tahsilli ve kültürlü insanlar. Bazı olayları birlikte, el birliği ile önüne geçmemiz gerekiyor. Geçtiğimiz yıl 24 bin TL ceza almışız. Bu paraları kapı kapı dolaşarak buluyoruz. Birlikte her sorunun üstesinden gelebiliriz. Yeter ki kötü tezahürattan ceza almayalım" dedi. 

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Osman Kutlu Balak ise, 4 sezonda 1 kişiye küfürden işlem yapıldığını, forma almak için sahaya giren 1 bayan taraftara işlem yapıldığını, mala zarar veren 9 rakip taraftarı hakkında da işlem yaptıklarını açıkladı.

Taraftar temsilcileri ise, polislerin saha içinden yaptıkları kamera kayıtlarından rahatsız olduklarını dile getirdi. Polisler ise, kamera çekimlerinin yasal olarak yapılması gerektiğini, olası olaylara karşı önlem alındığını belirtti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.