YOK BÖYLE BİR MAÇ. 2-0'DAN 3-2'YE

16/04/2018
16
NİS
2018

Spor Toto 1. ligin 31. haftasında Boluspor deplasmanda karşı karşıya geldiği Adanaspor'u 2-0 geriye düştüğü maçta Boluspor 3-2 yenmeyi başardı. Muhteşem geri dönüşte kırmızı beyazlıların gollerini Sefa, Poepon ve İshak penaltıdan kaydetti.

Boluspor sahaya Gökhan, Alim, Diarra, Furkan, Umut, İshak, Akabueze, İrfan, Mustafa, Melih, Poepon onbiri ile çıktı.  

İlk yarısı tatsız geçerken bu devrede Adanaspor'da Onur'un şutunda kaleci GökhanI'n başarılı kurtarışı dışında bir pozisyon olmadı. Takımlar soyunma odasına 0-0 berabelrikle gitti.

Maçın 2. yarısı ise heyecan dolu bir karşılaşmaya döndü. Adanaspor bu devreye istekli başlarken, ev sahibi ekibin golleri 3 dakikada arka arkaya geldi. 60. dakikada Bahattin Köse 62. dakikada Magaye Adanaspor'u 2-0 öne geçirdi. Bu gollerden sonra uyanan Boluspor İrfan ve Melih'in yerine Sefa ile Guido 97. dakikada oyuna dahil olmları ile rakip kalede etkili olmaya başladı. Oyuna sonradan giren Sefa 72. dakikada, Rydell Poepon 74'üncü dakikada maçı 2-2'ye taşıyan isimler oldular. Maçın son bölümlerinde ise yine Sefa ön plandaydı. Tecrübeli oyuncu ara pasında ceza sahası içinde yerde kalınca hakem Hakan Ceylan penaltı noktasını gösterdiç Topun başına geçen İshak maçın skorunu tayin eden golü attı ve Boluspor 2-0'dan mücadeleyi 3-2 kazanarak altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Boluspor puanını 53yaparken Play-off yolunda rahat bir nefes ilk iki yolunda ise umutlarını tazeledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.