YİNE VE YENİDEN... BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

01/04/2017
01
NİS
2017

Boluspor TFF 1.Lig’in 26.haftasında Gaziantep BŞB’ye konuk oldu. Gaziantep Arena’da oynanan mücadeleyi Boluspor 2-1 kazandı. Boluspor Andre Santos’un ve Kadir Bekmezci’nin golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Gaziantep BŞB’nin tek golünü ise Muhammet Reis kaydetti. Boluspor 26.hafta sonunda puanını 38’e çıkarttı. Gaziantep BŞB ise 24 puanda kaldı.

Boluspor maça hızlı başladı. 3.dakikada Musa Sinan’ın hücumu ile başlayan atak da Rydell Peopen ortasını yaptı, kaptan Andre Santos şık bir kafa vuruşunu yaparak Boluspor’u 1-0 öne geçirdi. 18.dakikada Boluspor organize geldi, fakat Furkan gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarı Andre Santos’un tek golüyle Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

Gaziantep BŞB 50.dakikada Tevfik ile beraberlik golüne yaklaştı. 67.dakikada Boluspor Yusuf Emre ile ikinci gole çok yaklaştı. Yusuf Emre net gol pozisyonunda şutu kaleci Adam’dan geri döndü, Santos dönen topa vuruşunu yaptı top savunmadan geri döndü. 73.dakika Ekigho’nun ortasında Muhammet Reis vuruşunda Gaziantep BŞB beraberliği sağladı. Musa Sinan’ın yerine oyuna dahil olan Kadir Bekmezci 80.dakikada Andre Santos’un pasında vuruşunu yaptı, Boluspor tekrardan öne geçti. Maç Boluspor’un 2-1 üstünlüğü ile bitti.

Gaziantep BŞB

İlk 11: Adam Stackhowaıak, Uğur, Rıza, Sergıo Akakpo, Özgür, Murat(Erdal Güneş 46), Tevfik, Gökhan(Ramazan Civelek 87), Muhammet, Ehıosun Ekıgho, Uche Kalu

Yedekler: Necati, Ahmet, Himmet, Mehmet, Erdal, Ramazan, Cumali

Teknik Direktör: Oğuz Çetin

Boluspor

İlk 1

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.