YİNE SON DAKİKALARDA YIKILDIK!

24/04/2023
24
NİS
2023

Spor Toto 1. ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla play-off potasından uzaklaşan ve hocası Muzaffer Bilazer ile yollarını ayıran Boluspor zirve mücadelesi veren Sakaryaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Ekibimizin golünü penaltıdan 39. dakikada Bregu, Sakaryaspor'un golünü Mehmet Akyüz 87. dakikada kaydetti. Maç boyunca iki tarafta etkili bir futbol oynadı.

Boluspor sahaya Çağlar, Tugay, Kayamba, Bregu, Naby, Landel, Zahit, Batuhan, Burak, Berk, Posmac onbiri ile çıktı. Kulübede ise İsmail, Eray, Balde, Furkan, Erdem, Kerem, Ensar, Bülent, Abdurrahman, Tolunay yer aldı.

BREGU PENALTIDAN ATTI

Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giden Boluspor'da alt yapı sorumlusu Görkem Görk takımın başında yer aldı. İlk yarıda konuk ekibe fazla pozisyon şansı tanımayan kırmızı beyazlılar Bregu'nun 39. dakikada attığı penaltı golü ile soyunma odasına 1-0 önde gitti. Kırmızı beyazlılar bu devrede rakip kalede önemli pozisyonlardan yararlanamadı. 

MERT GÜZENGE SAHADA SAKARYASPOR'U 11 KİŞİ TUTMAYI BAŞARDI

Pozisyonda gole giden Berk'i düşüren Sakaryasporlu son oyuncu Çağlayan'ı hakem Mert Güzenge sarı kartla cezalandırdı. Bolusporlu oyuncuların kırmızı kart beklentisi Güzenge tarafından dikkate alınmadı. 

SAKARYASPOR 87'DE EŞİTLİĞİ SAĞLADI

İkinci yarı Sakaryaspor her ne kadar baskılı gözüksede, Boluspor'da rakip kalede oldukça etkili oldu. Maçın son bölümlerinde Mehmet Akyüz uzaktan çektiği şutla Çağlar'ın müdahalesine rağmen skoru eşitlemeyi başardı. Mücadelenin uzatma bölümlerinde Tugay'ın bir kafa vuruşu direkten dönerken, pozisyonun devamında yine Tugay'ın dokunuşunu Sakaryaspor defansı çizgiden çıkartmayı başardı. Maç 1-1 sona erdi.  

Ekibimiz haftaya sahasında Altay'ı konuk edecek.  Sakaryaspor ise Erzurum deplasmanında olacak. 

1 yorum yapılmış

  • Aydnozclk 24 Nisan 2023 • 22:41

    Anlaşıldı mı olay futbolcular muzaffer'i istemiyormuş takıma ruh gelmiş nasıl çabalıyorlardı gördünüz mü, böyle çapsız hocaları getiriyorsunuz ondan sonra sıkıntı yaşıyoruz

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.