BUNDAN SONRA ONA KURTARICI DİYECEĞİZ

11/02/2024
11
ŞUB
2024

Ligin 22. haftasında sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan Boluspor'un maçtaki tek golünü kaydeden Veaceslav Posmac yine günün kurtarıcısı oldu. Tecrübeli oyuncu 2 haftadır puan kazandırmaya devam ediyor.

Trendyol 1. ligde en kritik haftada sahamızda konuk ettiğimiz Kocaelispor maçında tecrübeli futbolcu Veaceslav Posmac 1-0 geriye düştüğümüz maçta eşitliği sağlayan golümüzü kaydetti. Geçen haftada ekibimizin galibiyet golünü atarak Boluspor'a 3 puanı kazandıran Posmac, bu haftayıda boş geçmedi ve önemli maçtan 1 puan almamızı sağlayan isim oldu. Defansı toplayan, takımımızın hücuma çıkmasında da katkısı olan Posmac bu haftaki golü ile ligdeki 4. sayısına ulaşarak, bundan sonra adı "SÜPERMEN POSMAC" oldu.   

MAÇIN GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN....

Resim

2 yorum yapılmış

  • Mdurukan 11 Şubat 2024 • 18:36

    Zor mac bu takım lig başında kuruldaydı kocaeli ile yer değişirdik borç ödemeden transfere bakacak yüz yoktu bu duruma düşürenlere kına tavsiye ederim iyi yaksinlar

  • MT 11 Şubat 2024 • 20:21

    Harbi tam bir profesyonel ve iyi insansın be Posmac. Gol attığın ve takımı sırtladığın için değil, yüzünden okunuyor iyi bir adam olduğun. Allah bağışlasın kızını. Mutluluklar. Teşekkürler.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.