Yılmaz Vural'ın hedefi 9'da 9

12/03/2014
12
MAR
2014

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Lig’de kalan 9 maçlarının da final niteliğinde geçeceğini belirtti.

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, haftalık olağan basın toplantısını Macit Özcan Spor Kompleksinde gerçekleştirdi. İlk olarak Adana Demirspor maçına değinen Yılmaz Vural, zorlu bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

“İYİ BİR TAKIMIZ”
Mersin İdman Yurdu’nun iyi bir takıma sahip olduğunu ifade eden Vural, “İyi bir takıma sahibiz. Lig’de ki takımların durumu da iyi. Özellikle ilk iki içerisine girmek için mücadele edeceğiz. Bu takım 9 maçını da kazanacak güçtedir. Taraftarlarımızın bize destek vermesini istiyoruz. Burada biz birlikte her şeyi başarabiliriz” diye konuştu.

“YÖNETİM İYİ İŞLER YAPACAK”
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve Yönetim kurulu üyelerinin çok iyi çalıştığını ifade eden Vural, “Yönetim kurulumuz çok iyi niyetli. Gereken her şeyi yapıyorlar. Bizlerde onlara yardımcı olacağız. Bu takım hepimizin takımı” dedi.

"ÖDEMELER DEVAM EDECEK"
Oyuncuların aralık ayına kadarki alacaklarının ödendiğini, bu yıldan doğan kısmın yarısının da 20 Mart'a kadar ödeneceğini ifade eden Yılmaz Vural, kulübün maddi sorunlarını aşabilmesi için Spor Toto Süper Lig'e çıkmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: www.spor33.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.