Yılmaz Vural ve Engin Korukır'ın maç sonu açıklamaları

16/03/2014
16
MAR
2014

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Boluspor, kendi evinde Mersin İdmanyurdu'na 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligin altında ve üstünde bütün takımların mücadele içinde olduğunu belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Vural, PTT 1. Lig'in en iyi takımlarından biriyle oynadıklarını belirterek, "Evimizdeki ilk maçta berabere kalmıştık. Sonuç olarak burada ayağa oynayan, top oynayama çalışan, yetenekli oyuncuları bulunan, fakat konumu itibariyle ligde iyi durumda olmayan bir takımla oynadık. Artık bu ligde her takımın oynadığı maçlar zor oluyor. Kimi alttan çıkmaya uğraşıyor. Kimi ilk 6’ya girmeye çalışıyor. Ben Mersin’e geldiğimde çocuklara söyledim. Biz 10 maçı kazanırsak, rakiplerimiz de kaybederse ilk ikiden çıkmamız mümkün. O yüzden sistem olarak her şeyi değiştirdik. Beraberlik dahi bizim için başarı olmaz. Dirençli bir takım vardı karşımızda. Attığımız golün akabinde gol yememiz onları morallendirdi. Sonuç olarak 2-1 galibiz” diye konuştu.

Boluspor gibi zorlu bir deplasmanda galip gelmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Mersin İdmanyurdu futbolcuları Güven Varol ve Efe Halil Özarslan, gelecek hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak zirveye adım adım yaklaşacaklarını belirttiler.

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise hakeme tepki göstererek, “Gönül arzu ederdi ki başladığımız gibi bitsin. Ama bazen başka şeyleri hesaplayamıyoruz. Aslında konuşma da yapmak istemiyorum çünkü diyecekler ki; mazeret uydurdu, kılıf buldu. Öyle bir gol yemememiz lazımdı. İkinci golü söylüyorum. Bizim takımımız öyle bir gol yememesi lazım. Hücumdayken araya atılan bir top, maç geneline baktığımız zaman iyi oynadık desem mazeret olacak, kötü oynadık desem çocuklara haksızlık yapmış olacağız. Hakeme bir şey söylesem sizler beni eleştireceksiniz, biliyorum. Ama bir insan maç seçmez arkadaşlar. Eğer sen süper ligde maç yönetiyorsan, buraya da geldiysen, sahada 22 tane futbolcu emek sarf ediyor. O 22 tane oyuncunun emeğine saygı duy. Bizde de çok kabahat var. Girdiğin pozisyonu atacaksın. Atamazsan yersin” şeklinde konuştu.

Boluspor futbolcuları Alp Ergin ve Cemil Vatansever de orta hakem Mete Kalkavan’a sitem ederek, ince ince kıyıldıklarını vurguladılar.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.