Yılmaz hoca ve ekibinden bir altın vuruş daha!... (1-0)

06/04/2014
06
NİS
2014

PTT 1. ligde son haftalara doğru girilirken, ekibimiz teknik sorumlu Yılmaz hocanın takımın başına gelmesi ile birlikte iki haftada 6 puanı hanesine yazdırarak küme düşme hattının hemen üstünde yer aldı. Hafta içinde Manisaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Boluspor bu haftada Kahramanmaraşspor'u aynı skorla mağlup ederek ligde kalma umutlarını iyice yükseltti.

Ligden düşmesi kesinleşen Kahramanmarşaspor'u sahasında konuk eden Boluspor zorlu maçta hane,sne yine çok önemli 3 puanı yazdırmayı başardı. Hafta içinde Manisa maçından aldığı galibiyetin morali ile sahaya çıkan Boluspor'un tek golü 36. dakikada İskender'in ayağından kazandığı penaltı ile geldi. Maçın iki devresinde de kontrollü bir oyun sergileyen Boluspor 31 puanla girdiği haftada puanını 34'e çıktı. İki takımın sahaya futbol adına çok şey katamadığı maçta kırmızı beyazlılar karşılaşmadan istediği 3 puanla ayrılmasını bildi. 

Ligde rakiplerinin kazandığı haftada Boluspor 40 puan barajına adım adım ilerlerken, kazanılan 3 puan Boluspor camiasına derin bir nefes aldırdı. Ekibimiz haftaya deplasmanda İstanbul BŞB ile karşılaşacak. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.