Yılın son günü tek geçildi

31/12/2011
31
ARA
2011

Boluspor'un Antalya kampı tüm hızı ile sürerken Boluspor 2011 yılının son gününü tek idmanla geçirdi. Sabah yapılan çalışmanın ardından futbolculara dinlenme izni verilirken, bazı oyuncuların otelden ayrıldığı, bazı oyuncuların ise yeni yıla otelde arkadaşları ile gireceği öğrenildi.

 

Kapalı bir havada yapılan antrenmanda futbolcular yarı sahada çalıştılar. Dar alanda yapılan çalışma yüksek tempoda geçerken futbolcularımızın istekli oluşları teknik heyeti sevindirdi.

Bugünkü antrenmana Velinin dışında tüm kadro katıldı. Veli ise hafif soğuk algınlığı nedeni ile idmanda bulunamadı. Sabah yapılan antrenmandan sonra tüm takım dinlenmeye çekildi. Pazar günü ise yine tek idman yapılacak. Öğleden sonra saat 15.00 da çalışmalara devam edilecek.

Öte yandan Boluspor'un kampına transfer komitesi üyesi aynı zamanda alt yapıdan sorumlu yöneticisi Aydın Oskay ile A-2 takımı hocası Hakkı Öztabağ'da katıldı. Oskay ve Tabağ cuma günü kampa katılarak Antalya'da hem takımı, hemde orada oynanan hazırlık maçlarını takip edecekleri belirtildi.

 

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.