Yıldız futbolcu imzayı attı...

12/06/2013
12
HAZ
2013

Geçtiğimiz sezon Boluspor’a gelen ve 1 Yıllık anlaşması sezon sonunda biten Ali Güzeldal yeniden Boluspor’la anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu kırmızı beyazlı ekibimizle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Boluspor, tecrübeli oyuncu Ali Güzeldal ile yeniden anlaşmaya vardı. Tesislerde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Ali, “Boluspor'a bir vefa borcum vardı bu sezon bunu ödemek için burdayım. Çünkü geçen sezon takımıma katkı sağlayamadım yeterince. Borcumu ödemeye geldim. Bir kaç takımdan teklif gelmesine rağmen Boluspor'a söz vermiştim. İlk öncelik görüşme açısından Boluspor'da olduğu için Boluspor'u tercih ettim. Bir yıllık daha sözleşme yaptık. Buradan Boluspor taraftarına da bir şeyler söylemek istiyorum. Biliyoruz onların bir başarı hasreti var. Bu hasreti sonlandırmak için bu sezon elimizden geleni yapacağız. Bu sezon geçen yıla göre daha güçlü olacağımıza inanıyorum" dedi. 

 

İnceayan,Olmazsa olmazımız…”

 

Boluspor'da Ali Güzeldal'ın imza töreninde Başkan Mehmet İnceayan Ali Güzeldal olmazsa olmazımızdı diyerek transferin önemine vurgu yaptı. İnceayan "Bu sezon amacımız kemik kadroyu korumaktı. Bu oyun

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.