Yeniler eskileri hiç mi hiç aratmadı

29/12/2013
29
ARA
2013

Deplasmanda 2-0 kazandığımız Denizlispor maçında yeni ilk 11 beğeni kazandı. Bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkan İlyas Yılmaz’er performansı herkesi sevindirdi. Çağrı Yarkın da geçen haftaki katkısından sonra formayı kaptı. 

Kırmızı beyazlı takımın Teknik Direktörü Besim Durmuş, devre arası öncesi son maçta sürpriz yaptı. Kadrodaki en büyük sürpriz, kaptan Fatih Şen’in yedek oturması oldu. Sol bekte Hakan Arslan’ın sakatlığı nedeniyle ilk 11’de forma giyen İlyas Yılmazer, ilk kez kırmızı beyazlı formayı 90 dakika giydi. Maç boyunca görevini en iyi şekilde yerine getiren İlyas, performansıyla taraftarlardan alkış aldı.  

Kadrodaki diğer değişiklikler de Dixon ve Çağrı Yarkın ikilisi oldu. Cemil’in kart cezalısı olması sebebiyle ilk 11’de sahaya çıkan Dixon, maç boyunca savunmada rakiplere geçit vermedi. Geçen hafta Fethiyespor maçında sonradan oyuna girerek takıma hareket getiren Çağrı Yarkın da ilk 11’de sahaya çıkarak olumlu işler yaptı. Futbolcuların son maçtaki performansı geç de olsa mutlu etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.