YENİDEN REFAH'TAN AMATÖR FUTBOLA DESTEK

19/04/2022
19
NİS
2022

BAL liginin sona ermesi ve Bolu 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarının bitiminin ardından Bolu’yu Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımın belirlenmesi için Yeniçağaspor ve Özel İdare Köroğluspor arasında oynanacak maçın öncesi Yeniden Refah Partisi Bolu İl Gençlik Kolları her iki kulübü de ziyaret ederek başarılar diledi.

Ziyarete Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Bolu İl Başkanı Yusuf Tek, Teşkilat Başkanı Hamza Kart, Yeni Seçmen Birim Başkanı Caner Güler, Sportif ve Kültürel Faaliyetler Birim Başkanı Selami Çevik katıldı. 

Her iki takıma da başarılar dileyen gençlik kolları, kulüp yöneticileri ve sporcular ile bir araya gelerek takımlara çiçek verdiler.

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Tek "Bolu’muzun iki güzide futbol takımının oynayacağı BAL baraj maçı öncesinde başarı dileğinde bulunmak, Yeniden Refah Partisi olarak moral ve destek vermek amacıyla ziyaretlerine gelmiş bulunmaktayız. Sporun gençliğe, spora ve dahi insana önem veren bir partinin mensubu olarak sporcularımızın ne kadar büyük zorluklar ve engeller içerisinde mücadele ettiklerini iyi biliyorum. Bütün bu zorluklarla mücadele eden, başta yönetim kurulunu, teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Barajdan kim çıkarsa çıksın iki takımımızı da şimdiden takdir ediyorum. Yeniden Refah Partisi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da, sporun ve sporcunun yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.