YENİÇAĞASPOR YENİDEN BAL'DA

21/04/2022
21
NİS
2022

Bölgesel Amatör Ligde Bolu'yu temsil edecek ekibin belli olacağı maçta Yeniçağaspor Özel İdare Köroğluspor'u 4-0 yenerek yeni sezonda da BAL liginde oynamaya hak kazandı.

Spor14'den naklen yayınlanan ve ekranları başında binlerce sporseverin takip ettiği maç Bolu Atatürk Stadyumunda oynandı. Kapalı tribünü tamamen dolduran hem Yeniçasporlu hem de Özel İdare Köroğlusporlu taraftarlar karşılaşmaya oldukaça yoğun ilgi gösterdi. 

Karşılaşma öncesi Bolu Amatör Küme Şampiyonu olarak bu maçı oynamaya hak kazanan Özel İdare Köroğluspor'a şampiyonluk kupası Bolu ASKF başkanı Cemalettin Metin, futbol il temsilcisi Hasan Aksay, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube Müdürü Ramazan Demir ve protokol tarafından verildi.  

Her iki takımın dostane biçimde karşılaştığı mücadele de Yeniçağaspor'un gollerini Furkan (2) Mert Bulut ve Sonercan kaydetti. Zaman zaman başa baş geçen mücadelede Yeniçağaspor tecrübesini ve kalitesini sahaya yansıtırken, Bolu Amatör Küme Şampiyonu Özel İdare Köroğluspor ykaldığı pozisyonları gole çeviremeyince mücadeleden farklı mağlup ayrıldı. 

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Yeniçağasporlu taraftarlar, yöneticiler teknik heyet ve futbolcular galibiyeti birlikte kutladılar. 

Karşılaşmanın tamamını videolarımızdan izleyebilir, kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz. 

 Maçın tamamını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz..    

Yeniçağaspor farklı kazandı 5

Yeniçağaspor farklı kazandı 16

Yeniçağaspor farklı kazandı 17

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.