YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜ TANIYALIM

27/01/2019
27
OCA
2019

Boluspor'un Sait Karafırtınalar ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışı noktalandı. Kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta içinde Elazığspor'dan istifa eden teknik direktör Orhan Kaynak ile 27 Ocak pazar akşamı anlaştı. Resmi imzaların yarın atılması bekleniyor.  

Futbolseverlerin futbolculuk dönemlerinde Trabzonspor ve Beşiktaş'tan hatırlayacakları Pro Lisans sahibi olan 48 yaşındaki Orhan Kaynak, son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'i ve daha sonra bu sezonda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'u çalıştırmıştı. 

ÇALIŞTIĞI KULÜPLER

Teknik direktörlük kariyerine Sarıyer'de başlayan Orhan Kaynak, daha sonra ise Adana Demirspor, Sivasspor, Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Sivasspor ve Eskişehirspor takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

ÖNEMLİ İSİMLERLE ÇALIŞTI

Bülent Uygun, Rıza Çalımbay, Mesut Bakkal, Hami Mandıralı, Roberto Carlos, Sergen Yalçın, Tamer Tuna ve Giray Bulak gibi isimlerle çalışan teknik direktör Orhan Kaynak'ın, Sarıyer'in ardından ikinci teknik direktörlük deneyimini Elazığspor ile yaşadı. Ekonomik sıkıntılar çeken Gakkoşlar'da yaklaşık 7 ay süren sıkıntılı süreç geçtiğimiz hafta içinde istifa ile noktalanmıştı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.