"YENİ STADYUM VE SPOR TURİZMİ" ADINA BİR YAZI

11/02/2019
11
ŞUB
2019

Bolu Belediye Başkan adaylarımızın projelerini dinliyorum, izliyorum, takip ediyorum.

1- Stadyum; Olmalı, mutlaka yapılması gerekir. Boluspor bu stadyumu hak etmiştir. Yoksa bize süper lig hayal. Yer konusunda mevcut yeri en ideali. Ama aynı yere yapılacak olan stadyum atıl olmamalı, Kapısı 15 günde sadece 17 iç saha, bir iki de hazırlık maçında açılmamalı. Katlı otoparkı, alışveriş dükkânları çeşitli aktiviteleri ile Boluspor’a gelir kapısı olmalı, her gün kullanılan bir mekân olmalı. Tüm adaylarımız bunların altını çizmiş ve bu stadyumu birinci sıraya koydular. Takipçisi olacağız bunu biliyorlar. Sağ olsunlar var olsunlar.    

Şimdi sorum şu; Seçim bitti. Biri kazandı diğerleri kaybetti. Peki, seçilemeyen adaylar seçimden sonra stadyum için taşın altına elini koyup stadyum çalışmasına destek verecek mi? Seçilen başkan illaki benim projem deyip diğer adayların projesinden de gerekirse faydalanacak mı?

Sonuç sizden bir stadyum istiyoruz, Bolu'ya değer katacak naçizane fikirlerimizi aşağıda veriyoruz.

Daha da açalım;

Sayın Fatih Metin seçilirse; Sayın Tanju Özcan bu proje için Boluspor’un yeni stadyumunun yapımının da destek verecek mi? Sponsor desteği ile yapacağım derken, Yeni Stadyum için bahsettiği sponsorları Boluspor’a ve Yeni Stadyum yapımına yönlendirecek mi? Yoksa ben karışmam mı diyecek?

Sayın Tanju Özcan seçilirse; Sayın Fatih Metin Yeni Stadyumun yapımı için Ankara’da ya da ilgili bakanlıklarda çıkan sorunları halledecek mi, maddi destek sağlattıracak mı ve gerekli destekleri verecek mi? Yoksa ben karışmam mı diyecek?  

UZUN LAFIN KISASI SAYIN BOLUSPOR PARTİSİNİN DEĞERLİ ÜYELERİ, BAŞKANLARIMIZ, SİZ BÜYÜKLERİMİZ; SEÇİMDEN SONRA BU HORA GEÇECEK İŞ İÇİN EL ELE VEREREK BİZE BU STADYUMU KAZANDIRCAKMISINIZ?  ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN…

GELELİM SPOR TURİZMİNE,

Malumunuz Outdor sporları, doğa aktiviteleri, Atv Safari, Macera parkları direk ilgi alanlarım. Bolu’da Narven Termal Kasaba da Macera parkını tamamladı ve çokta güzel kullanıyoruz. Gazelle ise bitirmek üzere. Bolu’ya tatile, eğlenmeye, aktiviteye gelen, misafirler için vakit geçirebileceği, doğaya temas edebileceği iki önemli yatırım oldu bu macera parkları. (Macera parkı ne diyorsanız Google’a yazalım: Narven Macera parkı diye. Ya da bir gün üşenmeyin gelin, Narven’e, size yerinde gösterelim.)   Diğer otellerimiz misafirlerini bu otellerle anlaşarak misafirlerini bu işletmelerimize yönlendirebilirler.  Tabi ki günü birlik Bolu’ya ve ilçelerimize gelenlere de alternatif aktiviteler bu macera parkları. Bu iki işletmemiz sadece otel müşterisine değil, h

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.