YENİ OYUNCU ALINACAK MI? OYUNCULARIMIZA TEKLİF VAR MI?

24/12/2014
24
ARA
2014

Boluspor, PTT 1’inci ligin 15’inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda tek hedef, haftalar sonra kendi sahasında galip gelmek. Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak açıklamalarda bulundu.

    Devre arasında bütçeyi çok fazla aşmadan transfer yapacaklarını dile getiren Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak; “Takviye yapılacak bölgelerimiz var. Biz ikinci yarı özellikle iki tane stoper alacağız. İmkânlar dâhilinde. Eksik bölgelerimiz var onun farkındayız. Maddi imkanlar çerçevesinde birkaç takviye yapacağız. Ama stopere ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu. 
  

 

“14 HAFTADA BULUNDUĞUMUZ YERDEN MEMNUN DEĞİLİM”

Sezon başında yeni bir takım oluşturduklarının altını çizen Abak sözlerine şöyle devam etti: “Yeni bir takım yaptık, yeni bir kadro yaptık. İlk haftalarda iyiydik. Samsun deplasmanında başlayan futbol şanssızlıklarımız oldu. Samsun’da 90’ıncı dakikada hak etmediğimiz bir penaltıdan yenildik. Son haftalarda Adana deplasmanında güzel bir galibiyet aldık. Daha sonra içeride Antalya maçımız vardı. İnanın çocukların çok güzel bir havası var. Hiçbir sıkıntıları yok. Ama Antalya’ya mağlup olduk. O gün bizde istediğimizi sahaya yansıtamadık. Elazığ deplasmanına 3 puan parolasıyla gittik. Almamız gereken bir maçtı. Puan olarak birbirine yakındık. Bu sene de puanlar çok yakın. Yine bir talihsizlik, yine bir 90’ıncı dakika. Yine olmaması gereken bir penaltı. Yine hak etmediğimiz bir penaltı. Son dönemlerde hiç futbol şansımız yok ama ben hakemlere de bir şey söylemek istemiyorum. Yani bizim Elazığ maçını yöneten hakem, 3 hafta önce Altınordu- Elazığ maçını da yönetti. Altınordu’nun orada kesin bir penaltısı vardı verilmedi. Bizim maça geliyoruz dakika 90, hakemlere şu ana kadar hiç yorum yapmadım. 14 hafta bitti. 14 haftada bulunduğumuz yerden memnun değilim. 14 haftada 16 puan topladık. Kendi kişisel hatalarımızdan kaynaklanan hatalarımız var, hakemlerden kaynaklanan hatalarımız var. Telafisini edeceğiz. İçeride birlik ve beraberlik var. Biz kulübün başındayız. Büyük sıkıntılarımız yok.”

“İNŞALLAH KARŞIYAKA MAÇIYLA BİRLİKTE 3 PUANLARA BAŞLAYACAĞIZ”

Boluspor’un yaş ortalamasının 22 olduğunu dile getiren Savş Abak şöyle konuştu:

“İkinci yarı takviye yapacağımız böl

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.