Yeni hoca umut dağıttı

04/12/2013
04
ARA
2013

Boluspor'da çiçeği burnunda teknik direktör Besim Durmuş Salı akşamı Abant TV'de yayınlanan Serkan Erkan'ın sunduğu Tekin Aytugar'ın yorumcu olarak katıldığı Spor Aktif programına katıldı. Programda geleceğe umutla baktığını söyleyen Durmuş "Kimse tereddüt etmesin  çok kısa sürede bu durumdan çıkacağız" dedi.

"Herkesi karamsarlık ortamından kurtaracağız"

“Şu anki durumu iç açıcı gibi gözükebilir ama 4 hafta sonra 8-9 puan topladığımızda farklı bir şekle sokabiliriz. Ben buradan söylemek istiyorum  oyuncu grubumuz ve teknik heyetimiz ile yapabileceğimizin %100 yapmaya çalışacağız. Çok kısa sürede herkesin kafasındaki düşünce karamsarlık ortamından kurtaracağız, Kimse tereddüt etmesin  çok kısa sürede bu durumdan çıkacağız. Ben açık söylüyorum çok güçlü bir takıma geldim çok güçlü bir camiaya geldik. Kimse şüphe duymasın merak etmesin”

"Süper ligden boşa çıkmış oyuncu alacağız"

"Lig’den bir üst lige çıkmış ama beklentiye cevap alamamış bir üst lig’de futbolcular var, Lig’de ve üst ligde parasını alamamış mahkemelik olan ve boşa çıkmış olanlar var. Doğru oyuncuları bulacağımıza inanıyorum. Açıkça söyleyeyim Boluspor performans kulübüdür eğer bu formayı giyip oynamıyorsan burada çok fazla kalmana gerek yok, vitrin isteyen buraya gelir ve oynar"

"Metin Depe ve Sinan Kurumuş defteri kapanmıştır"

 

Benim bir ön yargı taşımak söz konusu değil. Bu işin içinde olmak isteyene gönlüm açık, ilk başlarda görüşebiliriz demiştim. Ama Boluspor tarafından bakınca Metin Depe gibi bir futbolcuya ihtiyacım yok orda Dixon kullanıcam Metin Depe’de zaten  kafasında Boluspor’u bitirmiştir.Çok sıcak bakmıyorum.Sinan Surumuş ise mevcut kadromuzdaki oyuncular o bölgede sorun yaratmayacaklar. İleriki haftalarda o bölgeye takviye yapabiliriz. Ama Sinan defteri de benim için kapanmıştır

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.