Yeni hoca ne zaman geliyor?

28/02/2012
28
ŞUB
2012

Boluspor'da Kızıltan döneminin resmen sona ermesinin ardından başkan Necip Çarıkcı yaptığı açıklamada yeni hocayı yarın Bolu'ya getirmek istediklerini ifade etti.

Açıklamada yeni teknik adamı çarşamba günü Bolu'ya getirerek takımla birlikte Elazığ maçı hazırlıklarına başlatmak istedikleri ifade eden Çarıkcı "Özcan hoca ile iyi niyet çerçevesinde helallaşarak yollarımızı ayırdık ve kendisine teşekkür ettik. Transfer komitesindeki arkadaşlarımız hemen çalışmalarına başlayacaklar. Ortak bir karar vererek, Boluspor'un kalan maçlarda istediği hedefe taşıyacak bir teknik adamla çalışmak istiyoruz" dedi.

 

Takımı Elazığspor maçına kadar 3-4 gün çalıştıracak yeni hoca ile birlik ve beraberlik içinde kalan maçlara motive etmek istediklerini belirten Çarıkcı "İyi hocayı almak kolay. Ancak iyi hocalar en az 3 yıllık imza, 2 milyon TL para istiyorlar. Biz yönetim olarak 2 bin lira, 3 bin lira reklam karşılığı destek veren esnafımızın parası ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Bende, yönetici arkadaşlarımda iyi teknik adam, isim yapmış teknik adamla çalışmak istiyor. Ancak bu paraları vererek, istedikleri uzun vadeli sözleşmelere imza atmamız mümkün değil" dedi. 


Kamuyonda dolaşan isimlerin bazılarının süper ligden beklentileri olduğunu bu yüzden teklifimize sadece teşekkür ettiklerini belirten başkan Çarıkcı "Bu sezon Cihat hoca ile Özcan hocaya verdiğimiz ücret geçen sezon Levent Eriş'e verilen ücretin yarısı bile değil. O yüzden bütçemize uygun, Boluspor'u borca sokmayacak ama Boluspor'u kalan maçlarda hedefe taşıyacak yeni hocamızı yarın Bolu'ya getirerek takımn başında ilk çalışmasını yaptırmaya çalışacağız" dedi.
 

Pazar günü "Boluspor'un yeri 2. ligdir" dediği için eleştiri alan Çarıkcı bu ifadelerle ilgili olarak "Ben bunu bütçemizin durumuna göre bunu söyledim.  Bank Asya'da Adanaspor, Karşıyaka, Göztepe gibi takımların bütçesi 15 milyon TL. Bizim bütçemiz ise bunların yarısı” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.