YEDİĞİMİZ KADAR ATAMAYINCA, MAĞLUP OLDUK (2-3)

12/11/2023
12
KAS
2023

Trendyol 1. ligin 12. haftasında Boluspor sahasında konuk ettiği Sakaryaspor'a 3-2 mağlup oldu. 28 yıldır Bolu'da kazanamayan Tatangalar 3-0 öne geçti, Boluspor Posmac ve Naby ile ile cevap verdi ancak beraberlik golü gelmeyince ekibimiz 3-2 mağlup oldu. Konuk ekibin ilk iki golünü eski futbolcularımız Kasongo ve Roshi kaydetti.

Boluspor sahaya Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Bettaieb, Safa, Naby, Onur, Landel, Hakan, Ercan onbiri ile çıkarken Yalçın hoca 3 stoperle 3'lü defans sağ ve sol bekler Hakan ile Ercan'ı hem savunmada hem de orta sahada kullandı. 

Karşılaşmanın ilk 10 dakikası sakin geçerken Sakaryaspor, 11’inci dakikada Kasongo Kabongo’nun tek vuruşta topu ağlara göndermesiyle sessizliği bozdu. Karşılaşmanın 28’inci dakikasında Odise Roshi’nin golüyle Sakaryaspor skorda farkı 2’ye çıkardı. Böylelikle skor 0-2 oldu. İkinci yarının 53’üncü dakikasında Sakaryasporlu oyuncu Yonathan Del Valle’nin topu ağlara göndermesiyle fark 3’e çıktı. 

BİZİM GOLLER POSMAC VE NABY'DEN

66’ncı dakikada Posmac Sakaryaspor filelerini kafa ile havaandırdı farkı 2'ye düşürdü. 82’nci dakikada ise Naby sahneye çıktı uzaktan kafa ile topu filelere gönderdi Boluspor'un umutlarını tazeledi. 

28 YILLIK BÜYÜ BOZULDU

Kalan bölümlerde başka gol olmayınca konuk ekip maçı 3-2 kaazanırken 28 yıllık büyüyü bozdu. 

 

Hakemler: İlker Yasin Avcı, Bersan Duran, Mehmet Şengül

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Veaceslav Posmac, Naby Oulare, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Ercan Coşkun (Bevic Moussiti-Oko dk. 45), Oğuz Kağan Güçtekin (Kubilay Sönmez dk. 69), Berk Yıldız, Safa Kınalı (Tolunay Artuç dk. 60), Guy-Michel Landel (Abdoulaye Diarrassouba dk. 69), Adel Bettaieb

Yedekler: İsmail Çipe, Mustafa Şengül, Batuhan İşçiler, Kerem Paykoç, Joel Ngandu, Furkan Demir

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Bülent Uzun, Isaac Donkor, Oğuz Yıldırım, Rajko Rotman, Sinan Kurt (Mikail Okyar dk. 84), Murat Cem Akpınar (Çağlayan Menderes dk. 90), Hasan Kılıç, Odise Roshi (Ali Ülgen dk. 76), Kabongo Kasongo, Yonathan del Valle (Nsana Simon dk. 84)

Yedekler: İbrahim Demir, Yusuf Sefa Karakuzu, Umut Uzun, Rashad Muhammed

Teknik Direktör: Tuncay Şanlı

Goller: Kabongo Kasongo (dk. 10), Odishe Roshi (dk. 29), Yonathan Del Valle (dk. 52) (Sakaryaspor), Veaceslav Posmac (dk. 65), Naby Oulare (dk. 85) (Boluspor)

Sarı kartlar: Oğuz Kaan Güçtekin, Çağlar Şahin Akbaba (Bolupsor), Yonathan Del Valle, Cihan Topaloğlu (Sakaryaspor)

3 yorum yapılmış

  • ayhanbayrampasa 12 Kasım 2023 • 15:55

    bikerede devre arasına galip girseydik

  • Alp 12 Kasım 2023 • 16:21

    2. Golden sonra maç 3 dakika durdu. Hakem 5 dakika veriyor

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 12 Kasım 2023 • 18:29

    BOLUSPORU YÖNETENLER NASIL TRANSFER EDİYOR AKLIM ALMIYOR.GOL ATACAK FUTBOLCU YOK.HEP DEFANSTAKİLER ATIYOR.BOLUSPOR BU LİGE ÇIKTIĞI ZAMANLAR İLERİDEKİ FUTBOLCULAR NE KADAR ÇOK GOL ATIYORLARDI.HADİ ALTAY GİRESUN DÜŞTÜ DİYELİM.İNŞALLAH 3.TAKIM BOLUSPOR OLMAZ.BİR AN ÖNCE ÖNLEM ALINMASI GEREKLİ.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.