YARENLER'DEN BOLUNUN SULTANLARINA ZİYARET

20/09/2022
20
EYL
2022

Boluspor taraftar grubu Yarenler yeni sezonda da salondaki yerlerini alacaklar. Bolunun Sultanlarını son yıllarda hiç yalnız bırakmayan Yarenler, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bolunun Sultanlarını ziyaret ederek çiçek verdiler yine destek olacaklarını belirttiler.

Kırmızı beyazlı ekipte  Ceren Kestirengöz Kapucu ziyaretlerinden dolayı taraftarlarına teşekkür ederek "Yeni sezonda da aynı coşkuyu ve heyecanı yaşatmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu sezon da siz taraftarlarımızın desteği ile Bolu Belediyespor ligde önemli işler yapacaktır" dedi. 

Yarenler taraftar grubu adına bir konuşma yapan Akın Özcan ise "Geçtiğimiz yıl ve önceki yıllarda olduğu gibi biz tribünde yine her zamanki yerimizde olacağız.  Asla yalnız yürümeyeceksiniz. 2022-2023 sezonunda sizlere sakatlıksız ve başarılarla bir dolu dönem diliyoruz. Hep birlikte inşallah bu şehri en güzel yerlere taşıyacağız" dedi.  

Başkan Sinan Barut ise  "Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bizi hiç bir dönemde yalnız bırakmadınız. Ama emin olunki biz bu şehir için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu senede yine en iyisini yapmaya çalışacağımızdan mücade edeceğimizden emin olabilirsiniz" dedi. 

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.