YARENLER "ŞEHRİMİZİ DESTEKLEMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

27/01/2022
27
OCA
2022

Yarenler taraftar grubu hafta sonunda oynanan ve ekibimiz Bolu Belediyespor'un M. G Sigorta'yı 3-1 gibi net bir skor ve üstün bir oyunla mağlup ettiği maç sonunda yaşanan olaylar ile ilgili açıklama yaptı.

Yıllardır destekledikleri Bolunun Sultanlarının hiç bir maçında taşkınlığa olaya müsade etmeyen Yarenler taraftar grubu yaptıkları açıklama ile M.G. Sigorta'nın yaratmaya çalıştığı algı operasyonuna bakın nasıl cevap verdi.  

İŞTE O AÇIKLAMA:

KAMUOYUNA DUYURULUR

Hafta sonu evimizde oynadığımız Mert Grup Sigorta voleybol 

müsabakasının ardından hem ulusal basında hemde sosyal medyada grubumuza yönelik ispatı olmayan suçlamalar yapılmıştır.

Yarenler taraftar grubu bugüne kadar ülke çapında toplum yararına bir çok projede yer almış bir tribün grubudur. bolu bir spor kenti olmakla birlikte branş farketmeksizin misafir seyircilerin şehrimize geldiklerinde rahatlıkla gezebildikleri bir şehirdir. kadına yönelik şiddete en büyük tepkiyi veren taraftar grubumuza yapılan suçlamalar bizleri derinden üzmüş olmasına rağmen dayanışma ve sosyal toplum bilincinden vazgeçmeyeceğiz.

Depremde İzmir’in yanında, yangında Manavgat’ın yanında olduğumuz gibi milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. bayramlarda çocuklarımızı sevindirmeye, ihtiyac sahibi ailelerimizin yardımına koşmaya devam edeceğiz. sezon başından beri voleybola heyecan katan taraftarımız  pek çok birey ve toplum tarafından olumlu karşılanmıştır. daha önce eşi benzeri olmayan bir algı operasyonu ile karşı karşıya olmamıza rağmen şehrimizi desteklemekten vazgeçmeyeceğiz.

Başka hesaplar içine girerek bizleri algı operasyonun içine çekmek isteyenleri siz kamuoyunun taktirine bırakmaktayız. Vatanımızı, milletimizi seviyor saygılarımızı sunuyoruz.

 “ KADINLAR KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.