YARDIMIMIZA KOŞAN POLONYA EKİBİNİ BOLULU SPORSEVERİMİZ KARŞILADI

15/02/2023
15
ŞUB
2023

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem ve aynı gün yine Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğündeki deprem sonrası ülkemize destek için gelen Polonya ekibi görevini tamamlayıp ülkelerine dönerken uçaklarından inen Polonya ekibini Bolulu sporseverimiz, taraftarımız Semih Erdoğdu ve birlikte Polonya büyükelçimiz Cengiz Fırat ile Polonya'da yaşayan gurbetçilerimiz karşıladı.

Polonya'nın başkenti Varşova'nın Chopin havaalanında duygusal anlar yaşanırken, yardım için ülkemize gelen Usar timinin üyelerinin ve onları karşılayan Türk vatandaşlarının gözleri doldu.   

Polonya arama kurtarma timinin komutanı Bartkowiak Bolulu sporseverimiz, Boluspor taraftarımız Semih Erdoğdu'ya yaptığı açıklamada   "Bir can kurtarmak dünya kurtarmak demek bizim için. 12 can kurtardık. 12 dünya kurtarmış olduk. Daha fazla can kurtaramadığımız için Türk halkından özür diliyorum" dedi.

Yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Boluspor taraftarımız Semih Erdoğdu ise "Türkiye'deki depremleri görünce üzerime bir ağırlık çöktü, Yurtdışında olduğum için aklım sürekli Türkiye'de kaldı. Polonya Usar ekibinin karşılanacağını öğrendiğimde oraya ilk gitmek isteyenlerden oldum ve kendilerini karşılamaya gittim. Sonsuz teşekkürlerimi ilettim. Onlar da orada çalışan binlerce isimsiz kahramandan sadece birileri.. Tekrar tekrar teşekkür ederim, Ülkemizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Bedenim yurtdışında fakat akım ülkemde" dedi. 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'STATE U' görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.