Yamaner "Saatlerinizi Boluspor basketbol’a ayarlayın”

10/04/2013
10
NİS
2013

Ligde oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını oldukça mutlu eden ve grup liderliğini elinde bulunduran Boluspor Basketbol takımı Cumartesi günü güçlü rakibi Pamukkale Üniversitesi ile zorlu bir maça çıkıyor.

 

Grubunu lider bitirmek için saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyeti hedefleyen kırmızı beyazlıların bu maçına tüm Boluspor taraftarını davet eden Boluspor Başkan yardımcısı ve Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner “Rakiplerimiz bizden korksun, biz Boluspor’uz fark etmez! Artık hedefimiz ikinci lige yükselmektir” dedi.

 

Boluspor Başkan yardımcısı ve Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner ile Spor14 Gazetesine şu açıklamayı yaptı.

 

“İnandık başaracağız”

Cumartesi saat 17.00 da Gamateks Pamukkale Üniversitesi ile üçüncü ligdeki son karşılaşmaya çıkacağız. Türkiye genelinde 87 takım arasından önce 36 takım arasına kaldık üçüncü lige yükseldik. Şu an ki durumumuzda 24 takım arasına kaldık. Hafta sonu maçın ardından deplasmanlı Play-Off elemeleri oynayacağız. İlk önce 12 takım arasına sonrada 6’lı final grubuna kalmak için mücadele edeceğiz ve kalacağız. Teknik kadro ile 12 dev adamın inancı ve mücadelesi bunu söyletiyor. İnandık başaracağız.



Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.