Yamaner grupta hedefi belirledi

14/02/2012
14
ŞUB
2012

Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, Bolu Olay Gazetesine açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin guruptan birinci olarak çıkmak olduğunu belirten Yamaner, “Grubumuzda en güçlü Söğüt Seramikspor ile Aksaray Gençlikspor takımları bulunuyor. Bu gruptaki mücadelemizde grup birincisi olmak ve Play-Off’a çıkmak” dedi.
 

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bolu'nun '12 Dev Adamı'ı güçlü rakibi Düzce Belediye'yi de dize getirdi. Düzce'de yapılan zorlu karşılaşmada kırmızı beyazlı ekip uzatmaya giden maçı 76-77 kazandı ve teknik heyette sevinçler tavan yaptı. Zorlu karşılaşma sonrası hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, hedefimiz bu guruptan birinci olarak çıkmak. Grubumuzda en güçlü Söğüt Seramikspor ile Aksaray Gençlikspor takımları bulunuyor. Bu gruptaki mücadelemizde grup birincisi olmak” dedi.

 

Basketbol Şube Başkanı Yamaner “ Grubumuzda ilk ikiye girmek ve play-of müsabakalarına kalmak için mücadelemizi yapacağız. Düzce ilinde Pazar günü oynağımız maçta Tribünlerin tamamen dolu olması, Protokolümüzün desteklemesi, bütün Düzce’ye motive eden faktörlere rağmen, Hocanın taktikleri, oyuncuların yüksek konsantresi, Bolu ismi ile verdiği güvenle performansı 40 dakikaya yayması galip gelmemizi sağladı. Bizim için emniyet tedbirleri üst seviyeye alınmıştı. Centilmen Düzce taraftarı, protokolü maçın başından itibaren misafirperver şekilde ağırladılar. İki ilin kaynaşması açısından önem verildi. Her maçımız ve takımın arkasında bize destek verenleri ve taraftarımızı görmek istiyoruz. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı tam anlamıyla bize destek veriyor. Takımımız için organize edilen araç motive için çok önemliydi. Düzce maçımızdan sonra Kamil Erbayram’dan bir miktar destek geldi. Desteklerin devam etmesi basketbol branşı’nın kalıcı olması önemli. Şehrimize iki büyük organizasyonu getirdiğimiz için mutluyuz. Kulüp Başkanımız Necip Çarıkçı’nın Basketbol şubesinin kalıcı olacağını belirtmesi Bolu için kazanç olacağını belirtiyoruz. Basketbol branşının gelişmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen önderliğinde tam destek vermekte. Önümüzdeki maçlarda Söğütseramik spor, Aksaray Gençlik ve diğer maçlarımıza tüm taraftarlarımızı arkamızda görmek istiyoruz. Gruptan lider olarak çıkmamız için bu desteğe ihtiyacımız var. Yönetim kurulumuz birlik beraberlik içinde. Buda başarımızın en büyük sebebi” dedi.

 

Son olarak, 19 Şubat Pazar günü saat 17.00’de 17 Temmuz Spor salonunda Mardin Belediyespor ile mücadele edeceklerini söyleyen Yamaner “Bu maçta da taraftarımızı arkamızda görmek ve desteklerini bekliyoruz “diye konuştu.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.