YABANCILARDA DA PÜRÜZ ÇIKTI

14/07/2014
14
TEM
2014

Boluspor transfer sezonun açılması ile kadrosuna 5 yerli oyuncu katarken, yabancı oyuncuların kim olacağı hala belirsizliğini koruyor. Basında yer alan Tomas Borek ve Gunnar Heidar Thorvaldson transferlerinde oyuncuların ikna edilmeye çalışıldığı iddia edildi.

Torku Konyaspor ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tomas Borek’ten kendisine başka bir kulüp bulunması istedi. Konya’da bulunan yerel bir gazetenin haberine göre Tomas Borek, gelecek sezon Torku Konyaspor’un kadrosunda düşünülmüyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Çek oyuncu Tomas Borek’e en iyi teklifi Boluspor’un yaptığı iddia edildi. Hali hazırda 2 yıllık sözleşmesi bulanan oyuncunun 1 yıllığına Boluspor’a kiralanacağı öğrenildi. Torku Konyaspor cephesinde pürüz kalmazken oyuncu ailesini ikna etmek için Boluspor’dan süre istediği iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren Çek oyuncu 23 maçta forma giyip 3 gol atmayı başardı. 

Thorvaldson’a İzlanda Premier Lig’inden talip var… 

Boluspor’un transfer listesinde yer alan İzlandalı forvet Gunnar Heidar Thorvaldson’ın transferi ilk aşamada zor gözüküyor. Oyuncunun ailesinin İzlanda’ya dönmesi bu transferi zora soktu. 34 yaşındaki golcü oyuncuya İzlanda Premier Lig’inden iki takımın talip olduğu ve oyuncunun aklının karışık olduğu iddia edildi. Torku Konyaspor ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gunnar Heidar Thorvaldson’ın gelecek sezon yeşil beyazlı takımın kadrosunda düşünülmemesi oyuncunun İzlanda Liginden gelen teklifleri ve Boluspor’dan gelen teklifi düşündüğü ifade edildi. Thorvaldson, ailesini ikna etmesi halinde bir sezon Türkiye’de futbol oynamayı düşündüğü öğrenildi.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.