Yabancı dedinmi böyle olacak

19/12/2011
19
ARA
2011

Bank Asya 1. Lig’de en fazla gol atan takım olan Çaykur Rizespor’da, attıkları 18 golle takımlarını sırtlayan Bikoko ve Jallow, Boluspor karşısında da birer gol atarak, iki oyuncu toplamda gol sayısını 20 yaptı. Rizespor ilk devrede oynadığı 16 maçta rakip filelere toplam 27 gol kaydetti. Boluspor'da iki siyahi oyuncudan Landry gönderilirken, Koffi'de devre arası biletini hazırlamaya başladı bile. 

 

Adamlarınki gol makinası bizimkiler...

 

Bank Asya 1. Lig’de gol krallığında ilk sırada bulunan Bikoko, Boluspor maçında attığı gol ile 12. golünü Boluspor filelerine gönderirken,i Jallow’da gol sayısını 8’e yükseltti. İki oyuncuda son 3 maçta gol kaydedemezken, bu maç öncesi Rizespor yönetimi ve teknik heyeti bu futbolcularla bir görüşme yapmıştı. İki oyuncu Boluspor maçında birer gol kaydederek takımlarının ilk yarıda attığı 27 golün 20'sine imza attılar.


Bizimkiler tam bir Fransız


Ligde bir çok takımda olduğu gibi Rizespor'da da yabancı oyuncular takımı sırtlarken, Boluspor'un iki siyahi oyuncusu ise olaylara tam bir Fransızlar. İlk devrede neredeyse futbolu ve formayı unutan Landry takımdan gönderilen ilk isimler arasında yer alırken, Koffi ise Rizespor maçında yine beklenenden uzaktı. İki önemli pozisyonda gereksiz yere kaleyi yoklayan ve oyun içinde heyecanlı tavırları ile ne yaptığını bilmeyen bu oyuncunun da devre arasında gönderilmesi bekleniyor.

 

 


 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.