(VİDEO HABER) BOLUSPORLU OYUNCU AÇIKLADI

12/01/2018
12
OCA
2018

TFF 1. Lig’in devre arasında Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da genç futbolcu Umut Meras, açıklamalarda bulundu.

Kamp döneminin yoğun geçtiğini söyleyen Umut Meras, ikinci yarının zorlu geçeceğini bu yüzdende iyi çalışmaları gerektiğini belirtti.

Takıma yeni gelen oyuncuların uyum sürecinin uzun sürdüğünü dile getiren Meras, hoca değişikliğinin takıma iyi geldiğini dile getirdi.

Uzun süreçte hedefinin A Milli Takım'a yükselmek olduğunu dile getiren genç futbolcu, süper lig ekiplerinden iki takımdan teklif geldiğini söyledi.

 Süper Lig’den Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği’nden teklif aldığını açıklayan Umut Meras, “Başkanımız bana, ‘Bu sene şampiyon olup lige çıkacağız, seni hiçbir yere bırakmıyorum. Teklifleri bu seneden sonra değerlendir’ dedi. Ne kadar kısa sürede Süper Lig’e ulaşırsanız o kadar iyi. Ben Boluspor’un çocuğuyum, burada yetiştim. A takımda 4 yıldır oynuyorum ve buradan Ümit Milli Takım’a gittim. O yüzden başkanın durumunu olumlu karşıladım. Takımımla da 1.5 yıllık yeni sözleşme imzaladım. Yarım sezon sonrasında durumlara bakacağız” diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.