VETERANLAR TURNUVASI BU SENE DAHA ANLAMLI

18/04/2017
18
NİS
2017

Bolu’da Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen anısına düzenlenen 12. Veteranlar Turnuvası başladı.

Geçen sene düzenlenen turnuvayı ikincilikle tamamlayan ve büyük bir başarıya imza atan Özel Çağsu Hastanesi bu yılki turnuvanın ilk maçında Sedaş’ı 9-1 mağlup ederek sezonu galibiyetle açtı.

Maça hızlı başlayan Özel Çağsu Hastanesi ilk dakikalarda Erdoğan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden atmakta güçlük çeken Sedaş orta alandaki top kayıplarına engel olamadı ve Çağsu Hastanesi adına Erdoğan hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti.

Özellikle Bahadır ile sağ kanattan etkili ataklar geliştiren ve rakibi üzerinde baskı kuran Özel Çağsu Hastanesi Abdulkadir ile bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. Golden kısa bir süre sonra Özel Çağsu Hastanesi’nin kademe hatasını iyi değerlendiren Sedaş farkı ikiye düşüren golü kaydederek devreye umutlu girmek istedi. Oyuncu değişiklikleriyle oyunu tekrar yönlendiren Özel Çağsu Hastanesi’nde etkili sol ayak Bahadır muhteşem bir gol kaydederek skoru 4-1 yaptı. İlk yarının son dakikalarında yine etkili gelen Çağsu’da Erdoğan Bilal’in pasını çok iyi değerlendirdi ve ilk yarının skorunu tayin eden golü attı ve Özel Çağsu Hastanesi soyunma odasına 5-1’lik üstünlükle girdi.

İkinci yarıya aynı disiplinle başlayan Özel Çağsu Hastanesi devrenin hemen başında sol kanattan gelişen atakta Bilal golünü atarak skoru 6-1’e getirdi. Özellikle Turan’ın oyundan çıkmasıyla savunmada açıklar veren ve kalesinde gol tehlikesi yaşayan Özel Çağsu Hastanesi Bahadır’ın kendi çabasıyla geliştirdiği atakta bir Erdem’in ayağından bir gol daha buldu ve skor 7-1 oldu. Golün santrasında uzun topla ileriye çıkan Çağsu rakibini hataya zorladı ve İlhan’ın kendi kalesine attığı golle skoru 8-1’e getirdi. Maç boyunca üstün oynayan Özel Çağsu Hastanesi’nde maçın skorunu belirleyen golü Bilal kaydetti ve maç 9-1’lik skorla sona erdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.