VETERANLAR SEBEN'DE SAHAYA ÇIKTI

24/07/2021
24
TEM
2021

Seben Derneği ve Seben Belediyesi’nin düzenlediği  Kurban Bayramı Veteranlar Buluşması’nda, eskileri yad edebilmek adına Veteranlar Seben'de sahaya çıktı.

Genç veteranlar ve olgun veteranlar olarak oynanan maçın normal süresi 4-4 sona ererken, karşılaşnanın sonucunu altın gol tayin etti. 

MUSTAFA ATEŞ YİNE SAHNEYE ÇIKTI

Yıllar önce tarih 14 Aralık 1999 tarihinde (İstanbul) Pendik Stadında,   Süper ligin çok güçlü takımı Fenerbahçe ile,üçüncü lig ekibi Pendik spor Türkiye Kupa maçında karşı karşıya gelmişti. O gün oynanan maçın ilk yarısı ise 1-1 bitmişti. İkinci yarı Seben’li olan ve 3. Lig ekibinden Pendik sporun oyuncusu Mustafa Ateş, attığı golle 1999-2000 sezonunda Fenerbahçe’yi eleyen takımını üst tura taşımıştı.  

Emektar futbolcu Mustafa Ateş,veteranlar maçında da, uzatmalarda genç veteranlar adına  altın golü atarak Olgun veteranları  mağlup etmeyi başardılar. 

Veteranlar maçını,  Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Eski Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, BAİBÜ bazı bölüm müdürleri ve hocaları, Seben Derneği Başkanı Prof. Dr Selami Eryılmaz, Bazı bürokratlar ve kalabalık bir izleyici gurubu izledi. Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, misafirlere ve veteranlara Seben Kaya evleri’nde akşam yemeğimde misafir ederken, 

Bu maçların her bayramın üçüncü günü tekrarlanacağı belirtildi. Seben adına güzel gün çekilen fotoğraflar ve yapılan sohbetler ile sona erdi. 

Bir Mustafa Ateş dahil 5 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'REDMI NOTE 8 PRO F. BAYRAMOĞLU' görseli olabilir

Bir Fuat Bayramoglu,Mustafa Ateş ve Ömer Faruk Bayramoğlu dahil 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.