VETERANLAR SAHAYA İNDİ. BAŞLAMA VURUŞU ONLARDAN

21/05/2024
21
MAY
2024

Bolu'da 17. Veteranlar futbol turnuvası yeni bir heyecanla başladı. Turnuvanın ilk maçında Boluspor'a büyük emekler vermiş İş İnsanı merhum Tahsin Gökdemir'in oğlu Boluspor yöneticisi Eren Gökdemir ve amatör futbola hizmetleri olan merhum Faruk Özsoy’un oğlu Efe Özsoy başlama vuruşunu yaptı.

20 takımın katıldığı Veteranlar Liginde ilk düdük çaldı. 17'incisi düzenlenen Bolu Veteranlar ligi bu sezon Tahsin Gökdemir ve Faruk Özsoy anısına oynanacak. Turnuvanın ilk maçında Boluspor'a büyük emekler vermiş İş İnsanı merhum Tahsin Gökdemir'in oğlu Boluspor yöneticisi Eren Gökdemir ve amatör futbola hizmetleri olan merhum Faruk Özsoy’un oğlu Efe Özsoy başlama vuruşunu yaptı. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı Veteranlar Ligi bu sezonda Karaçayır'a ilgiyi çekecek gibi görünüyor.

Bolu ASKF ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda takımlar alınan ilk gün sonuçları ile iddialarını ortaya koydular. 

Bir 7 kişi, futbol oynayan insanlar ve amerikan futbolu oynayan insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TAHSİN GÖKDEMİR VE FARUK ÖZSOY ANISINA DÜZENLENEN 17. VETERANLAR FUTBOL TURNUVASINA HOŞGELDİNİZ BOLU 1986 MAGFLERI OLUASKF BOLU GENÇLİK SPOR IL MUDURLÜĞU 1923 BOLU FUTBOLILTMSILEKIGI A A FUTBOLIL EMSILCİLIĞI' görseli olabilir

Bir 8 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve çim görseli olabilir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.