Veli'si de yıktı, küçük Emre'si de

09/02/2012
09
ŞUB
2012

 Boluspor’un tecrübeli futbolcusu Orhan Ak, bugün yapılan antrenmanda Veli ve Emre Kılınç’ın gazabına uğradı. Yıllarca süper ligde, Avrupa kupalarında milli takımda forma giydikten sonra Bank Asya Birinci liginde Boluspor'u tercih ederek, kırmızı beyazlı forma için ter döken Orhan bugün hem Veli'den hem de küçük Emre'den aldığı darbelerle yerden hiç kalkamadı.  

 Boluspor’un, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdüğü bugünkü antrenmanda, günün en şanssız ismi savunmanın tecrübeli isimlerimden Orhan Ak’tı.

İlk darbe Veli’den

 
Kırmızı beyazlıların bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ilk bölümünde birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan ayak tenisinde Orhan Ak ve Emre Toraman, Veli ve Veysel’e rakip oldu. Bir pozisyonda Koca Reis’in kaldırdığı topa kafayla vuran Veli’nin şutu Orhan’a çarparken, tecrübeli futbolcu bir süre yerden kalkamadı.

 İkinci darbe Emre Kılınç’tan

 
Kırmızı beyazlıların iki takım halinde dar alanda yaptığı top çalışmasında kırmızı beyazlıların genç futbolcusu Emre Kılınç ile mücadeleye giren Orhan Ak, genç futbolcunun beklediğinden dirençli çıkması sonucu bir kez daha yerden kalkamadı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.