VE SULTANLAR AĞUSTOSTA TOP BAŞI YAPACAK

28/07/2022
28
TEM
2022

Son yıllarda ilimizde voleybolun sevilmesine büyük katkı sağlayan Bolunun Sultanları yeni sezon için Ağustos ayında ilk hazırlık kampı için toplanacak.

Önceki sezon Kadın Voleybolunda  Dünya'nın en zorlu ligi olarak bilinen Misli.com Sultan ligine yükselen ve geçtiğimiz sezon bu ligde başarılı maçlar ortaya koyan Bolunun Sultanları yeni sezonu da iple çekiyor. Bolulu sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği hemen hemen tüm maçlarını 3 bin civarında taraftarının önünde oynayan Bolu Belediyespor Kadın voleybol takımı yeni transferleri ile parkeye önümüzdeki ay ayak basacak.

İddialı kadro kuruldu

Ulusal şampiyonaların geç bitmesi nedeniyle Ekim ayında başlaması beklenen lig öncesi ilk hazırlık kampına başlayacak olan Bolu Belediyespor, yaptığı önemli transferlerle bu sezonda taraftarına aynı coşkuyu yaşatmak istiyor. Ligde kalıcı olmak isteyen Bolunun Sultanlarını yeni sezonda da taraftarı şimdiden 4 gözle bekliyor.

"BOLU HALKINA DAHA İYİ BİR TAKIM İZLETTİRMEK İSTİYORUZ"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın daha güçlü bir takım için destek verdiği Bolu Belediyespor'da başkan Sinan Barut bu sezon daha güçlü daha dinamik bir takım kurduklarını voleybolu çok seven Bolu halkına daha iyi bir takım izletmek istediklerini belirtti. 

Sinan Barut (@avsinanbarut) / Twitter

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.