VE LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİK

14/05/2022
14
MAY
2022

Spor Toto 1. Ligde nefeslerin kesildiği haftada Boluspor deplasmanda lig şampiyonu Ankaragücü ile karşılaştı.

Boluspor açısından hayati önem taşıyan maça ekibimiz sahaya Selmani, Fethi, Tugay, Hakan, Gökhan, Roshi, Emin, Bülent, Abdurrahman, Berk, Balaj onbiri ile çıktı.

Ev sahibi ekibin etkili başladığı maçta Boluspor ilk atağında 14. Dakikada Roshi ile golü buldu ve ekibimiz soyunma odasına 1-0 üstün girdi. Bu devrede topa daha çok sahip olan taraf Ankaragücü olsa da Boluspor ilk yarının kalan bölümlerinde ev sahibi ekibine eşitlik şansı vermedi.

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Ankaragücü 47. dakikada eşitlik sayısını  Ghayas Zahid ile buldu. İlk yarıda olduğu gibi bu devrede de topa daha çok sahip olan Ankara ekibine karşı Boluspor zaman zaman duran toplarla ve kontra ataklar gol şansı yakalasa da istediği aradığı 2. golü bulamadı.

Mücadelenin son bölümlerinde Boluspor oyuna sonradan giren Novak ligde kalma adına golümüzü kaydetti. Ankara ekibinin oldukça istekli ve arzulu olduğu maçta Boluspor deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 yenerek çok önemli bir galibiyetin ardından ligde kalmayı garantiledi.   Ekibimiz son 3 maçını kazanarak tarihi bir başarıya imza attı. 

 MKE Ankaragücü: 1 - Beypiliç Boluspor: 2
Stat: Eryaman

Hakemler: Ali Şansalan, Gökhan Memişoğlu, Burak Cansız

MKE Ankaragücü: Bahadır Han Güngördü, Mehmet Murat Uçar, Sinan Osmanoğlu, Alperen Babacan, Yasin Güreler, Ali Kaan Güneren (Dk. 65 Abdullah Durak), Şahverdi Çetin, Atakan Dama (Dk. 46 Zahid), Arif Emre Eren (Dk. 46 Eren Derdiyok), Chahechouhe (Dk. 80 Erdem Özgenç), Muhammed Yasir Karabay (Dk. 46 Ariyibi)

Beypiliç Boluspor: Selmani, Hakan Bilgiç, Fethi Özer, Emin Bayram, Bülent Cevahir (Dk. 71 Abdurrahim Dursun), Abdurrahman Canlı (Dk. 85 Ali Keten), Tugay Kacar (Dk. 75 Novak), Roshi, Gökhan Karadeniz (Dk. 85 Arda Köksal), Berk Yıldız (Dk. 85 Kasongo), Balaj

Goller: Dk. 14 Roshi, 90+1 Novak (Beypiliç Boluspor), Dk. 47 Zahid (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 29 Roshi, Dk. 45+1 Fethi Özer, Dk. 54 Tugay Kacar (Beypiliç Boluspor), Dk. 45 Chahechouhe (MKE Ankaragücü)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.