VE ECZACIBAŞI MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

28/03/2022
28
MAR
2022

Misli.com Sultanlar Liginin son maçında sahasında Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı'nı konuk edecek olan Bolu Belediyespor bu maçın biletlerinin satışına başlıyor.

Sultanlar Liginde ligde kalmayı garantileyen kırmızı beyazlılar, kapanışı oldukça görkemli yapmak istiyor. Bu ligin en coşkulu taraftarına sahip Bolunun Sultanları son maçında Avrupa Şampiyonuna karşı seyircisi önünde kolay teslim olmak istemiyor. Karaçayır Spor Salonunda yaşanacak voleybol şöleni öncesi kulüpten yapılan açıklamada bilet fiyatlarının sadece 20 TL olarak belirledi. Günler öncesinden bu maçı bekleyen Bolulu sporseverlerin 3 bin kişilik salonu tamamen doldurması bekleniyor.  

Bilet satışlarına salı sabahı başlanacağı belirtilirken kulüpten yapılan yazılı açıklamada "02 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’de sahamızda oynayacağımız Eczacıbaşı maçının biletleri 29 Mart Salı gününden itibaren 20 TL karşılığında kulüp tesislerimizden satışa sunulacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'BİLGİLENDİRME 02 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de sahamızda oynayacağımız Eczacıbaşı maçının biletleri 29 Mart Salı gününden itibaren 20 TLkarşılığında kulüp tesislerimizden satışa sunulacaktır. LEDIYE 1991 30'uncu Yıl mili.com SULTANLARLİGİ . --- bolubldspor' görseli olabilir 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.