VE BOLUSPOR'DA O YABANCI İMZALADI

24/06/2016
24
HAZ
2016

PTT 1. ligde transfer sessizliği sürmesine karşın Boluspor'da başkan Necip Çarıkcı ve ekibi durmak bilmiyor. Kırmızı beyazlı takıma son katılan isim Hollandalı Rydell Poepon oldu.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde kouşan Rydell Poepon "Boluspor'a imza attığım için çok mutluyum. Bu kulüp bana inandı ve bende bu kulüp içim elimden geleni yapacağım" dedi. İmza törenine yine çok sayıda yönetici ve basın mensubu katıldı. Atılan imzaların ardından golcü oyuncu Boluspor bayrağı ile basın mensuplarına poz verdi.

Rydell Poepon'u tanıyalım:

28 Ağustos 1987 yılında Amsterdam doğumlu santrafor Rydell Poepon, geçtiğimiz sezon Roda takımında forma giyiyordu. Futbol kariyerine 2006 yılında Ajax altyapısında başlayan Poepon, altyapıda bir sezon oynadıktan sonra Willem II takımına kiralık olarak gitmiştir. Kiralık olarak oynadığı sezonun ardından tekrar Ajax'a geri dönen Hollandalı forvet, 2008 yılında Sparta Rotterdam'a transfer oldu. Burada iki sezon oynayan Poepon, 75 maçta 21 gol kaydetti. Daha sonra De Graafschap takımına transfer olurken, burada iki sezon içerisinde 60 maça çıktı, 20 gol kaydetti. Bir sonraki sezon NAC Breda takımına kiralık olarak giden Rydell Poeponi sonrasında sırasıyla Valenciennes, Qarabag, Roda JC takımlarında forma giydi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.