VE BOLUSPOR SON 10 YILDA İLK KEZ BUNU YAŞADI

01/02/2018
01
ŞUB
2018

TFF 1. ligde 2017-2018 sezonu 2. yarısı başlarken Boluspor belki de tarihinde özellikle son 10 yılda ilk defa devre arasını tek transferlerle kapattı.

Her yıl sezon başı ortalama 15 oyuncu transfer eden kırmızı beyazlılar, devre aralarında da hatırı sayılır bir rakamla transfer dönemi geçirmişti. İmzaların ardı ardına atıldığı o dönemler Boluspor bayrağı önünde verilen pozlar bu yıl devre arasında yaşanmadı. 

11 YILDA İLK KEZ BU KADAR SESSİZ

2007-2008 sezonundan bu yana TFF 1. ligden süper lige çıkma mücadelesi veren kırmızı beyazlılar Temmuz-Ağustos  aylarını sürekli imza attırarak geçirirken,  Ocak ayları da hatırı sayılır imzalara sahne oluyordu. Her ne kadar bol imzalar atılsa da, Boluspor TFF 1. ligde geçirdiği bu 10 sezonda ne düştü, ne de çıkabildi. 3 kez Play-Off kapısından dönen  kırmızı beyazlılar bu ligdeki 11. yılında ilk kez devre arası bu transfer dönemini sessiz geçirdi.

MEVCUT KADRO İLE YOLA DEVAM

Boluspor bu sezon devre arasında sadece Fenerbahçe'den Ahmethan Köse'yi kadrosuna katarken, dün gece sona eren ara transfer döneminin en sessiz ekibi oldu. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Boluspor kadrosundan oyuncuda göndermeyerek mevcut kadrosuna inancını gösterdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.