VALİZİ HAZIRLAYALIM, BU SEFER CİDDEN DÜŞÜYORUZ

20/11/2022
20
KAS
2022

Misli.com Sultanlar Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Çukurova Bld. ADS ile karşılaşan Bolu Belediyespor bu mücadeleyi de kaybederek 6'da 0 yaparak ligin dibindeki iki takımdan biri oldu. Ekibimiz hanesindeki tek puan ile İlbank ile son iki sırada yer alıyor.

Fikstür dez avantajı ile çarşamba-pazar ardı ardına güçlü rakiplerle karşılaşan Köroğlunun Kızları Adana deplasmanında istediğini gerçekleştiremedi ve set alamadığı maçta sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Ekonomik olarakta tarihin en kötü dönemini yaşayan Bolu Belediyespor, tüm branşlarda olduğu gibi voleybolda da geçen seneleri aratmaya devam ediyor. Hiç bir desteğin verilmediği kulüp önceki sezonlardan uzak bir görüntü çizmeye devam ederken, Köroğlunun Kızları ligde oynadığı 6 maçı da kaybetti. Çukurova Bld. karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan ekibimiz setleri, 25-21, 25-21 ve 25-22'lik sonuçlarla kaybederek ligde ki son iki takımdan biri oldu.  

THY DEPLASMANI ve MERT GRUP İLE HAYATİ MAÇ

Bolu Belediyespor hafta içinde THY ile deplasmanda karşılaştıktan sonra pazar günü de evinde Mert Grup Sigorta ile belkide sezonun en önemli maçına çıkacak. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.