Vali Özçimen ve başkan Yılmaz'dan camiaya önemli mesajlar

02/02/2012
02
ŞUB
2012

Boluspor'un devre arasında kadrosuna kattığı son oyuncu olan Emmanuel Gomis'in imza törenine katılan Vali İbrahim Özçimen ve Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz törende yaptıkları konuşmalarla hem Boluspor'u değerlendirdiler, hemde şampiyonluk yolunda önemli mesajlar verdiler.

 

İşte iki önemli isimden önemli açıklamalar 

 

Vali Özçimen "Gücümüzü taraftarımızdan alıyoruz"

Boluspor iyi gidiyor ve iyi bir takımımız var. Güzel çalışmalar var, güzel transferler oldu. Bu transferlerin takımımıza adaptasyonu en kısa sürece sağlamaları gerekir. Kenan’nın olduğu gibi. Bu sene başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum. Takımımızda arkadaşlık çok güzel. Taraftarımızdan çok ciddi güç alıyoruz. Çünkü taraftarımız Türkiye’nin en dürüst taraftarlarından. Burada olduğum sürece taraftarımız takımına hiçbir zaman zarar vermedi. Bundan sonrada vermeyecektir. Özellikle taraftar gruplarından sorumlu arkadaşlarımız kötü tezahüratları engelleyecektir. Hafta sonu Akhisar Belediyespor’la oynayacağız. İnşallah kazanırız. Takımımıza güveniyorum. 

Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz " Takımımız iyide gitse, kötüde gitse biz hep yanındayız"

Boluspor’un bizden bir isteği olursa, bizde çözmeye çalışırız. Bir takımın başarılı olabilmesi için birlik beraberliğin sağlanması gerekir. En son Sakaryaspor maçına gittiğimde Sayın valimiz oradaydı, Ticaret Odası Başkanımız oradaydı, İl genel meclis başkanımız oradaydı, baktım tüm Bolulular orada. Bir kenetlenmişlik gördüm. Sakarya tarafına baktığımda sadece başkanları vardı. İşte bu birlikteliği biz çok iyi götürebilirsek ve bu birlikteliği takımımıza da yansıtabilirsek inşallah neticesini alırız. Ama hep şunu söylüyoruz. Takımımız iyide gitse, kötüde gitse biz hep yanlarındayız. Biz devamlı yanlarında olmak durumundayız.   
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.