VALİ BARUŞ, LİG ÖNCESİ BOLUSPOR'A MORAL VERDİ

17/08/2016
17
AĞU
2016

Bolu Valisi Aydın Baruş, Boluspor Kulübünün Karaçayır'da bulunan tesislerine giderek ziyarette bulundu. Baruş, hafta sonunda oynanacak TFF 1.Lig ilk karşılaşması olan Sivasspor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Boluspor Kulübünü ziyaret etti. Yeni sezon öncesinde teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyen Baruş "Yeni sezon öncesinde Boluspor Kulübümüzü hem ziyaret etmek hem de yeni sezonda başarılar dilemek üzere burada bulundum. Daha önce Başkanımız ve Yönetim Kurulu ile görüştük. Kendilerine hayırlı olsun demiştik ama tabii burada tekrar kendilerine hayırlı olsun diyorum. Yeni yönetim olarak üstün başarılar temenni ediyorum. Şimdiden Boluspor için verecekleri emeklerin, çabaların arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

"BOLUSPOR HER ZAMAN DİĞER KULÜPLERE DE ÖRNEK OLMUŞTUR"

Boluspor'un geçmişinde çok önemli başarıları olduğunun altını çizen Baruş "Bolu hem Türkiye'de hem dünyada bilinen bir kent. İnsanların doğasıyla, mutfağıyla tanıdığı bir şehir. Bu şehrin futbol geçmişinde de önemli başarılar var. Çok önemli futbolcular yetiştirmiş bir şehir ve büyük kulüplere futbolcu göndermiş bir şehir. Boluspor her zaman centilmence ve iyi yönetimi ile Türkiye'de ki diğer kulüplere de örnek olmuştur. Tabii bu yıl yeni bir yönetim, yeni bir teknik direktör ve hemen hemen takımın tamamına yakını büyük oranda yenilenmiş kadrosuyla yenilenmiş bir kulüp. Bu yeni ruh ile, yeni heyecan ile önümüzdeki sezonda ligde çok iyi mücadele vererek yeni başarılara imza atacağına inanıyorum. Öncelikle kamuoyundan şunu rica ediyoruz. Yeni bir takım olduğundan, oyunun yerleşmesi, teknik direktörün oyun anlayışını benimsemesi için belli bir zamana ihtiyaç var. Bu süreçte sabırlı olmak lazım ve desteğimizi Boluspor'dan eksik etmememiz lazım. Tüm seyircilerimize de Boluspor'un maçlarında centilmen bir şekilde Boluspor'u tüm gayretleriyle desteklemelerini istiyoruz. Biz el ele hep birlikte Boluspor'u bu ligde üst sıralarda görmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Şimdiden değerli Başkan başta olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine, futbolcularımıza, teknik direktörümüze başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

"ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE BOLUSPOR'A ŞAMPİYONLUK YAŞATMAK İSTİYORUZ"

Bolu Valisi Aydın Baruş'un açıklamasının ardından konuşma yapan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, 3 yıllık bir projeleri olduğunu ve ilerleyen senelerde Boluspor'u şampiyon yapmak istediklerini söyledi. Çarıkçı açıklamasında "Sayın Valimizin bu ziyareti bize sürpriz oldu. Türkiye'nin bu 'OHAL' durumunda Sayın Valimizin bugün buraya gelmesi bizi çok mutlu etti. Sayın Valimiz Boluspor'u ne kadar sevdiğini ortaya koydu. Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Yeni transfer olarak kadromuza yaklaşık 11 futbolcu kattık. 3 yıllık bir planımız var. Bu periyotta Fuat Hocamız ile anlaştık. Amacımız bu üç yıl içerisinde takımımızı ş

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.