UZATMANIN SON DAKİKASINDA MAĞLUP OLDUK

11/05/2018
11
MAY
2018

Spor Toto 1. Lig Play-Of yarı final ilk maçında Boluspor deplasmanda karşılaştığı Gazişehir Gaziantep FK’ya 90+5’de kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup oldu. 90 dakika kalesini başarı ile savunnan Boluspor’da Diarra 90. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.   

 

Kırmızı beyazlı ekip sahaya Gökhan, Furkan, Cengiz Umut, Diarra, Renato, İshak, Sefa, Bentley, Yusuf Emre, Mustafa Durak ve Poepon on biri ile başladı.

Maça ev sahibi ekip Gazişehir Gaziantep FK etkili başlasa da Boluspor savunması rakibine pozisyon vermedi. Kırmızı beyazlı ekip bu devrede oyunu daha kontrollü oynamak isterken bu devrede iki ekipte etkili pozisyon bulamadı.  Takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

2. yarı oldukça hareketli başladı. Gazişehir Gaziantep FK’nın bir direği toptan dündüğü ve devamında önemli bir tehlike yaşadığı anları çabuk atlatan Boluspor’da Gudio Mustafa Durak’ın yerine girince kırmızı beyazlı ekip biraz daha toparlandı. BU bölümde önemli pozisyonlar yakalayan kırmızı beyazlılar yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.

Maçın son bölümlerinden yeniden etkisini arttıran Gazişehir Gaziantep FK olurken, Diarra 90’ıncı dakikada ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Uzatma bölümünde oyuna sonradan giren Webo’nun kafa golü ile ev sahibi ekip maçı 1-0 kazanmayı bildi.

Boluspor Salı günü oynanacak rövanş maçında sahasında Gazişehir Gaziantep FK’yı iki farklı yenmeye çalışacak. 1-0’lık sonuç maçı uzatmaya taşıyacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.