ÜMİT KURT GERİMİ DÖNÜYOR?

07/06/2022
07
HAZ
2022

Sakaryaspor'un tecrübeli futbolcusu Ümit Kurt gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirmiş ve kazanılan şampiyonlukta önemli bir katkı sağlamıştı. Sakaryaspor'un futbolcuları için talipler günden güne artmaya devam ediyor. 1.Lig'de bir çok kulübünün Kurt stoperi kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

TFF 2.Lig'de şampiyon olan Sakaryaspor'un futbolcularına da talep oldukça fazla. Bir çok isme transfer teklifi yapılırken, son olarak bazı 1.Lig ve 3.Lig takımlarının Ümit Kurt'u kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sakaryaspor'a geçen sezon geldiği günden bu yana defansta önemli katkılar sağlayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Ümit Kurt'un talipleri her geçen gün artıyor.

31 yaşındaki stopere TFF 3.Lig'de finalde kaybederek bir üst tura çıkma umudunu erteleyen Iğdır FK'nın talip olduğu öğrenildi. Iğdır FK'nın yanı sıra 1.Lig ekiplerinden Boluspor ve Manisa FK'nın da Ümit'e ilgisi olduğu ve önümüzdeki sezon için kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Sakaryaspor ile sözleşmesi devam eden Ümit'in ise Sakarya'da olmaktan mutlu olduğu ve önümüzdeki sezon yeşil-siyahlı formayı terletmek istediği bilgisine ulaşıldı.

Tecrübeli oyuncu bir dönem Boluspor forması giymişti. 

Kaynak: spor264.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.